Vestuvės privertė sunkiai sergantį vyrą kovoti dėl gyvybės ir jį išgelbėjo | Diena.lt

VESTUVĖS PRIVERTĖ SUNKIAI SERGANTĮ VYRĄ KOVOTI DĖL GYVYBĖS IR JĮ IŠGELBĖJO

JAV gyventojas išsigydė sunkią ligą vestuvių dėka, nes jos privertė kovoti dėl gyvybės.

Apie tai praneša „Daily Mirror“.

27-erių metų Zachas Stroupas susipažino su 25-erių metų mylimąja Maddie dar būdamas labai jaunas. Kai jis mokėsi mokyklos aukštesnėse klasėse, vaikinas pradėjo jausti nuolatinį nuovargį. Naktimis jis labai prakaituodavo.

Gydytojai Zachui diahnozavo Krono ligą. Tai yra uždegiminė žarnyno liga, pasireiškianti pilvo skausmu, viduriavimu, nuovargiu, svorio kritimu, karščiavimu. Vaikinui paskyrė vaistus, tačiau po tam tikro laiko jo savijauta pradėjo blogėti. Zachas kreipėsi į gydytojus.

Po tyrimų paaiškėjo, kad jam yra ketvirtos stadijos limfoma – kraujo sistemos vėžys. Zachas atkakliai kovojo su liga ir mažiau nei po metų pasiekė remisiją – ligos požymiai beveik pranyko.

Netrukus jis su Maddie išvyko į kelionę, kurioje merginai pasipiršo. Tačiau po kelių mėnesių jis susidūrė su kita sveikatos problema. Zachui ėmė staigiai mažėti judrumas ir jis liko paralyžiuotas. Gydytojai aptiko piktybinį nugaros smegenų auglį. Sunkiai sergančiam vyrui pradėjo taikyti chemoterapijos kursą, kuris truko iki to mėnesio, kai buvo suplanuotos vestuvės.

Zacho savijauta blogėjo, jis prarado norą ir jėgas tęsti gydymą. „Aš jaučiau, kad man viskas baigta. Jaučiausi siaubingai, atrodė, kad niekada nepasveiksiu“, – prisiminė jis.

Vieno, ko Zachas norėjo – spėti susituokti su Maddie. Jis nusprendė su mergina susituokti tiesiog ligoninėje. Likus dviem dienom iki vestuvių giminės ir ligoninės personalas viską paruošė vestuvių iškilmėms.

Pasak Zacho, kai jis pamatė pas jį einančią Maddie, vilkinčia vestuvine suknele, suprato, koks yra laimingas su ja ir dėl ko kovoja su sunkia liga.

„Ji buvo nuostabi. Prisiminęs viską, ką mes išgyvenome ir pamatęs susijaudinusią Maddie, aš supratau, kodėl kovojau“, – tvirtino Zachas.

Tuoj po vestuvių vyras pareiškė, kad pasiruošęs tęsti gydymą. Jis iškentėjo chemoterapijos kursą ir operaciją. Liga perėjo į remisijos stadiją.

Šiuo metu vyrui atliekamos fizioterapijos procedūros, kad jis visiškai išgytų. Zachas grįžo į normalų gyvenimą: jis vėl dirba ir keliauja kartu su mylimąja. Ateityje pora planuoja iškelti dar vieną vestuvių ceremoniją, kad galėtų iš širdies pasidžiaugti švente.

Rašyti komentarą
Komentarai (5)

Anonimas

Meilė gali labai daug, daugiau nei galima įsivaizduoti.

A.R.

Pilnai pritariu Jadvygai Geros kloties.

Jadvyga

Ačių DEVUI,,SVEIKATOS IR ILGA GRAŽO GYVENIMA ,,JAUNOVEDŽAM,,
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS