Viešbutyje dingęs brangus deimantinis žiedas rastas siurblio dulkių maišelyje | Diena.lt

VIEŠBUTYJE DINGĘS BRANGUS DEIMANTINIS ŽIEDAS RASTAS SIURBLIO DULKIŲ MAIŠELYJE

Prabangiame Paryžiaus viešbutyje „Ritz“ dingęs 750 tūkst. eurų vertės žiedas po dviejų dienų rastas... siurblio dulkių maišelyje.

Pradžioje manyta, kad žiedas pavogtas – įtarimai krito ant vieno viešbučio darbuotojo, pranešė televizijos stotis BFMTV, remdamasi policijos šaltiniais.

Dienraštis „Le Parisien“ rašo, kad viešbučio klientė iš Malaizijos penktadienio vakarą kreipėsi į policiją ir informavo, kad iš jos kambario dingo brangus žiedas. Ji pasakojo žiedą su 6,51 karato deimantu per pusryčius pasidėjusi ant naktinio stalelio ir iškvietusi kambarių tvarkytoją. Kai po klajonių po parduotuves moteris grįžo atgal į numerį, žiedo ant naktinio stalelio nebebuvo.

„Prabangiuose viešbučiuose darbuotųjų sąžiningumas yra labai opus klausimas, – laikraščiui sakė šaltinis. – Svečiai paprastai yra labai pasiturintys žmonės, paliekantys savo kambariuose brangius daiktus“.

Po minėto incidento „Ritz“ neigė bet kokius svarstymus, kad žiedas galėjo būti pavogtas.

Rašyti komentarą
Komentarai (6)

skaitytojas

Labai noreceu pamatyt ta meistra , kuris pagamino ta deimantiny zieda ,,,o gal turejo buti tas - ziedas su deimantais ,,,,

idomu kas puošiasi deimantais

deimantas ir briliantas tas pat bet puošiasi tai brilijantais.

parmazonas

Perkraudamas kompostą radau auksinį žiedą ,o žmona apsidžiaugė ypač.Pasirodo kad ji ir pametė vestuvinį graviruotą žiedą mesdama krūvon nupjautas peraugusiais rūgštynes.Na kartu su rūgštynėmis jis ir nukrito krūvon.Kas žino ar vėliau būtume pamatę jį iškratant ant daržo perpuvusį kompostą.O čia grįžau iš komandiruotės ir nuėjęs į daržą ,gavau komandą perkraut žolių krūvą.Manoji motorykštė tomis dienomis taip pergyveno,po daržą kapstėsi ieškodama.Ir nežinai ar būtų pati radusi perkraudama žoles.Matyt taip jau surėdyta,kad vieni pamato ko nesitikėta pamatyt,o kiti nepastebi būtent tai ko ieško...Pradžioj ir aš pats itin buvau nustebęs pamačius savo vardą žiedo viduje,nes ką tik susitikę po kelių dienų nesimatymo,nespėjome išsipasakot kur kas ir kaip atsitikę su mumis buvo....
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS