Per ATB koncertą „Žalgirio“ arena pavirs didžiausiu naktiniu klubu Baltijos šalyse | Diena.lt

PER ATB KONCERTĄ „ŽALGIRIO“ ARENA PAVIRS DIDŽIAUSIU NAKTINIU KLUBU BALTIJOS ŠALYSE

  • 0

Jau kovo 30 dieną pirmą kartą Lietuvoje vyks koncertas-festivalis „Millenium 2000 Fest“. Į Lietuvą atvyksta mega žvaigždė ATB  ir dar keturi 2000-tųjų atlikėjai.

Anot organizatorių, tai nebus įprastas koncertas – „Žalgirio“ arena pavirs didžiausiu naktiniu klubu Baltijos šalyse.  Net 9 sunkvežimiai garso ir šviesų technikos, 8 metrų skulptūros ir dar nematytas koncerto formatas.

Šiam renginiui organizatoriai pasirinko „Žalgirio“ areną, nes ji vienintelė galėjo išpildyti techninius reikalavimus, taip pat ši vieta lengvai pasiekiama renginio dalyviams iš kaimyninių šalių. Vienas pagrindinių organizatorių reikalavimų –  veiksmas turi vykti tik pirmame aukšte, kuriame galėtų sutilpti ne mažiau kaip 8 tūkst. lankytojų.

Lietuvoje daugybę gerbėjų turintis ir jau beveik 18 metų žinomas vokiečių atlikėjas ATB kasmet išleidžia po kelis TV, radijo bei klubų hitus, kurie ilgai išsilaiko ne tik viso pasaulio, bet ir mūsų šalies radijo topuose. Neatsitiktinai jis lyginamas su didžiausiomis „trance“ žvaigždėmis Paul van Dyk, Tiësto ir Armin van Buuren.

Į „Žalgirio“ areną taip pat atvyksta mega žvaigždė „Coco Star“,  kurios bendras darbas su „Fragma“, pasiekęs aukštumų Jungtinėje Karalystėje, yra daina „Toca‘s Miracle“. Šį kūrinį groja beveik visuose pasaulio festivaliuose ir radijo stotyse. Antroji vakaro žvaigždė – viena geriausių Britanijos didžėjų ir atlikėjų „Sonique“, su tokiais hitais kaip „It Feels So Good“ ir „Sky“ privers pakelti tūkstančius rankų į viršų. Vėliau į sceną įžengs šokių muzikos genijai – „Eiffel 65“, kurie yra vieno žymiausių pasaulio hitų „Blue (Da Ba Dee)“ kūrėjai. Nėra nė vieno 2000-tųjų paauglio, kuris nežinotų šios dainos.

Vakarui pasiekus kulminaciją ant scenos žengs ATB, kuris sugros specialiai šiam koncertui paruoštą net dviejų valandų „set‘ą“. Išgirsime ne vieną geriausią jo kūrinį. Skirtingose pasaulio šalyse hitais tapusius ATB kūrinius galima vardinti labai ilgai: „9 PM (Till I come)“, „Ecstasy“, „Don't Stop“, „Killer“, „Let U Go“, „Hold you“, „I Don't Wanna Stop“, „The Summer“, „Summer Rain“, „Believe In Me“, „Feel Alive“, „Long Way Home“, „Wrong Medication“, „Move On“ ir dar daug kitų. O į jo vienintelį pasirodymą Baltijos šalyse suvažiuos ne tik gerbėjai iš Lietuvos, bet ir iš Latvijos, Estijos, Baltarusijos bei kitų šalių.

Lazerių šou, pirmą kartą Lietuvoje 8 metrų skulptūros ir dar 4 didžėjai „Žalgirio“ areną pavers didžiausia šokių muzikos aikštele. Grįšime į spalvingus 2000-tuosius metus, o organizatoriai žada, kad šis koncertas-festivalis bus aukso raidėmis įrašytas į Lietuvos koncertų istoriją.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS