Kauniečių dovanos „X faktoriaus“ favoritams: nuo gėrimų iki supermenų kostiumo | Diena.lt

KAUNIEČIŲ DOVANOS „X FAKTORIAUS“ FAVORITAMS: NUO GĖRIMŲ IKI SUPERMENŲ KOSTIUMO

  • 2

Televizijos projektas „X faktorius“ priartėjo prie kulminacijos – sekmadienį vyksiančiame finale paaiškės nugalėtojas. Ta proga kauniečiai išsakė, ką jie palaiko šiame konkurse ir kieno pergalės tikisi.

Savaitgalį prekybos miestelyje „Urmas“ sutikti kauniečiai beveik vienbalsiai tvirtino, kad projektą turėtų laimėti didieji scenos šoumenai, vaikinų duetas „120“. Paaiškėjo, kad išties didelė dalis pašnekovų atidžiai stebi šio projekto laidas ir nuoširdžiai už juos serga.

Paklausti, ko labiausiai norėtų palinkėti savo favoritams, ir ką jiems padovanotų, jei turėtų tokią galimybę, kalbintieji kauniečiai linkėjo tapti tikrais scenos grandais, o dėl dovanų nuomonės išsiskyrė, bet dažniausiai tai nebuvo labai įprasti dalykai, rašoma pranešime spaudai.

Draugės Lauryna ir Justina sakė, kad joms labiausiai patinka „X faktoriaus“ dalyvė Justė. „Galvojam, kad ji tikrai gali laimėti, tad ir mes palaikom, – šypsojosi merginos. – Bet ir „120“ gali laimėti, nes daug žmonių juos mėgsta. Nors mes manome, kad jų dainavimo talentas nėra toks stiprus, labiausiai jie pelno simpatijas surengdami įspūdingus šou.“

O padovanočiau jiems energetinio gėrimo, norėčiau pasižiūrėti, kaip jie atrodytų jo išgėrę, jei jau ir šiaip nenustygsta vietoje.

Kita pašnekovė, Kristina, taip pat galvoja, kad pergalę šiemet turėtų švęsti „120“ vaikinai.

„Mes, kaip biržiečiai iš pradžių su šeima palaikėme Daną, nes jis taip pat iš Biržų. O dabar, kai jo projekte nebeliko, tai už „120“. Pradėjom žiūrėti dėl savo kraštiečio, įsitraukėm ir dabar jau stengiamės nepraleisti nė vienos laidos. Labai gera pramoga sekmadienio vakarais. Ką padovanočiau „120“? Oi, sunku pasakyti, bet tai tikrai turėtų būti kažkas nerimto“, – juokėsi pašnekovė.

Kornelija ir Akvilė taip pat prognozavo „120“ pergalę. „Ir mums pačioms jie labiausiai patinka. Turėtų laimėti, nes atrodo tiesiog sutverti scenai, tokie linksmi. Labai laukiam jų pasirodymų kiekvieną savaitę, žiūrim kartu su visa šeima, labai smagu“, – pasakojo merginos.

Kaunietė Vaida sakė, kad ją stebina „X faktoriaus“ dalyvės Justės sėkmės paslaptis, o savo simpatijų neslėpė taip pat duetui „120“.

„Jie kaskart sugeba paruošti vis kitokį šou ir tie pasirodymai visada būna labai įspūdingi. Jie labai artistiški ir profesionalūs, tad pergalė tikrai turėtų būti jų. Jei būtų tokia galimybė, tai padovanočiau supermenų kostiumus, jie jiems abiems žiauriai tiktų“, – sakė mergina.

Tuo tarpu Milda linkėjo „120“ vaikinams kuo greičiau tapti tikromis scenos žvaigždėmis ne tik Lietuvoje, bet ir pasaulyje.

„Tam talento jie tikrai turi. Labai smagu, kad kiekvieną sekmadienio vakarą jie suteikia tiek gerų emocijų visai Lietuvai. Juk to mums labai trūksta. O padovanočiau jiems energetinio gėrimo, norėčiau pasižiūrėti, kaip jie atrodytų jo išgėrę, jei jau ir šiaip nenustygsta vietoje“, – šmaikštavo pašnekovė.

GALERIJA

  • Justė Baradulinaitė
  • Monika Juškevičiūtė
  • Kaunietė Vaida
  • Kaunietė Kristina
  • Kaunietės Lauryna ir Justina
  • Kaunietė Milda
Pranešimo rengėjų nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (2)

kauniete

120 saumenai man patiko ,As pritariu kad reiketu jiems reiketu dalyvauti eurovizijoje, Atsibodo ne tik kadienineje rutinoje bet ir dainose nuolatinis dejavimas ,nostalgija,nuobodumas,As 6 anuku mociute man patinka melodingos, gyvos linksmos dainos, Kam eurovizija reikalinga,jei padainavo ,paplojo ,dainininkas nulipo nuo scenos ir ta daina jau pamirsta,Reiketu tokios dainos ir atlikeju, kad zmonems dar ilgai skambetu ausyse Nieko nesaku man patiko ir Juste saunuole

Janina

Šitą duetą išsiųsti į euroviziją tai rezultatas tikrai būtų geras,norint gerai pasirodyti Portugalijoje,tai reikia patiems kviestis gerus atlikėjus,o ne kurie patys prašosi ,šį kartą tikrai nėra ką siųsti ,kaip niekada nėra ką žiūrėti,visi vidutiniokai,šitą duetą pasiuntus tai gal pralaužtų ledus,pinigų jau turi ,daug nereiktų dadėt

SUSIJUSIOS NAUJIENOS