„Miuziklų žvaigždės“ kviečia miuziklų gerbėjus į šventinį pasirodymą Kaune | Diena.lt

„MIUZIKLŲ ŽVAIGŽDĖS“ KVIEČIA MIUZIKLŲ GERBĖJUS Į ŠVENTINĮ PASIRODYMĄ KAUNE

  • 0

Šventinis koncertas „Miuziklų žvaigždės“ – unikalus projektas, pernai sužavėjęs tūkstančius žiūrovų įspūdinga scenografija ir nuostabiais atlikėjų balsais, grįžta atsinaujinęs į „Girstučio“ sceną Kaune!

Šiais metais laukia užburianti, dar įspūdingesnė kelionė po miuziklų pasaulį.

Ryškus atlikėjų būrys – Monika Linkytė, Jurga, Miglė Pivoriūnaitė, Jokūbas Bareikis, Deividas Norvilas ir Rafailas Karpis kartu su gyvo garso grupe – pakvies klausytojus į muzikinę kelionę po įvairias šalis. Jūsų lauks įspūdingos scenos dekoracijos, ryškūs kostiumai, o šventinio koncerto metu ne tik išgirsite puikiai pažįstamus kūrinius, tačiau technikos pagalba būsite perkelti į tam tikro laikmečio aplinką bei sužinosite daug įdomių, netikėtų faktų iš kiekvieno miuziklo istorijos.

Šių metų šventinių pasirodymų žvaigždės – Lietuvos muzikos gerbėjams puikiai žinomi, talentingi ir profesionalūs muzikos atlikėjai. Susibūrę sukurti šventę visiems mums, jie mėgaujasi tuo, ką daro ir tiesiog myli muziką. M. Linkytė prisipažįsta: „Miuziklų muzika visada nukeldavo mane virš kasdienybės. Klausydama šios muzikos, aš pasinerdavau į svajones“. R. Karpis jai antrina: „Miuziklo žanras man labai arti širdies ir ypatingai besimėgaudamas jį atlieku. Todėl džiaugiuosi, kad juos dainuosiu ir tikiuosi, kad jie visi įstrigs jums širdyse“. Jurga, D. Norvilas, J. Bareikis – visi šio šventinio pasirodymo atlikėjai žada nuostabią muziką ir džiaugsmą, kuriuo norisi pasidalinti su kitais.

Šventiniame koncerte „Miuziklų žvaigždės“ skambės patys gražiausi kūriniai iš populiariųjų Lietuvos ir užsienio miuziklų tokie kaip „Operos fantomas“, „Katės“, „Muzikos garsai“, „Vargdieniai“, „Purvini šokiai“, „Mamma mia“, „Jėzus Kristus – superžvaigždė“, „Ugnies medžioklė su varovais“, „Paryžiaus katedra“, „Velnio nuotaka“, „Liūtas karalius“ ir kitų.

Koncertinis miuziklų žvaigždžių turo pasirodymas jau gruodžio 9 d. 15 val. ir 19 val. „Girstučio“ kultūros rūmuose Kaune.

Bilietus į šventinį koncertą „Miuziklų žvaigždės” galite įsigyti visose BILIETAI LT kasose ir internetu www.bilietai.lt bei www.kakava.lt

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS