„Moters pasaulis 2017“: garsūs veidai ir įspūdinga programa | Diena.lt

„MOTERS PASAULIS 2017“: GARSŪS VEIDAI IR ĮSPŪDINGA PROGRAMA

  • 3

Jau lapkričio 9–12 d. šalies moterys skubės į laukiamiausią mados, stiliaus ir grožio šventę „Moters pasaulis 2017“, kuri šiemet žymės 15-ąjį gimtadienį. Šia ypatinga proga parodos organizatoriai žada gausybę išskirtinių renginių, garsių svečių, staigmenų ir rekordinį kiekį – net 410 parodos dalyvių.

Parodos atidarymas nustebins ne vieną, organizatoriai dovanos įspūdingą reginį visiems mados ir stiliaus gerbėjams – talentingosios dizainerės Agnės Kuzmickaitės kolekcijos pristatymą. Savo dainomis šventę papuoš ir grupės „Yva“ narės Natalija Bunkė, Kristina Ivanova ir Goda Alijeva, kurias galėsite išvysti ne tik kaip žymias atlikėjas, bet ir kaip parodos dalyves – moterys puikiu savo pavyzdžiu skatina imtis papildomo verslo, išlaisvinti kūrybines idėjas.

Didžiausios parodos „Moters pasaulis 2017“ dalyviai šiemet stebins grožio inovacijomis: nuo natūraliai išgaunamos kosmetikos iki garsiausių pasaulyje profesionalių prekių ženklų ir jų aukščiausios kokybės produkcijos. Lankytojos galės atnaujinti savo garderobą, rasti išskirtinių aksesuarų, vienetinių papuošalų ar atnaujinti namus originaliomis interjero detalėmis.

Parodos viešnios bus kviečiamos nemokamai išbandyti rankų spa procedūras, pasilepinti geriausių meistrų atliekamu manikiūru, o smalsiausios bus pakviestos apsilankyti seminaruose, kur galės pamatyti stulbinančias plaukų atstatymo procedūras, iš specialistų lūpų išgirsti jaunystės išsaugojimo paslaptis, susipažinti su naujausiomis makiažo tendencijomis, o taip pat sužinoti, ko reikia gerai savijautai ir vidiniam žavesiui. Kūrybingiausios savo jėgas galės išbandyti dekupažo ir dekoravimo pamokose. O štai aktyvios (arba norinčios tokiomis tapti) turės galimybę apsilankyti konferencijoje „Formulė: versli ir laimga“, išsiaiškinti sėkmės receptą, semtis žinių, kaip hobį paversti verslu, kaip nugalėti baimę verslauti. Patirtimi dalinsis daugybė sėkmingiausių Lietuvos verslininkių, o tarp jų ir visų mylima Beata Nicholson.

Ypatingas dėmesys šiemet bus skiriamas ir grožio meistrams, rengiami kirpėjų mokymai, įvaizdžio kūrimo konkursai, bus galima stebėti ir ilgiausios šukuosenos kompozicijos fiksuojamą rekordą, organizuojamą stilistės ir knygos „Long hair book“ autorės Jolitos Zujienės.

Taip pat, kaip ir kasmet, lankytojos galės pirmosios susipažinti su naujausiomis dizainerių kolekcijomis, net išsirinkti suknelę artėjančioms vestuvėms. O paskutinę parodos dieną vainikuos ilgiausių plaukų konkursas „Pasaulio ilgaplaukės/long-haired world 2017“, tapęs mėgiama atrakcija ne tik mažosioms damoms, bet ir jų mamoms.

Daugiau informacijos – expo.lt.

Rašyti komentarą
Komentarai (3)

Kaunietė

Tik pora komentarų ir abu lygiaverčių protų

?

čia kur bus? Palangoje, Vilniuje, ar Klaipėdoje? net nesivargina parašyti

...

Visos barakudos vienoje vietoje.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS