„Neįtikėtini bardų duetai“ kviečia į šventinius koncertus | Diena.lt

"NEĮTIKĖTINI BARDŲ DUETAI" KVIEČIA Į ŠVENTINIUS KONCERTUS

  • 2

2018 m. gruodžio mėnesio šventinių renginių kaleidoskopą paįvairins naujas, geros muzikos ekspertų "Bardai LT" projektas - "Neįtikėtini bardų duetai".

Gruodžio 18 d. 19 val. VDU Didžiojoje salėje Kaune ir gruodžio 19 d. 19 val. Vilniaus kongresų rūmuose suskambės daugelis publikos mėgiamų dainų, kurioms aranžuotes kūrė kompozitoriai Andrius Kulikauskas, Martynas Bialobžeskis ir Audrius Balsys.

Kartu su styginių kvartetu ir ritmo grupe, kurioje akordeonu gros Nerijus Bakula, bosine gitara - Andrius Daugirdas, būgnais - Domas Snarskis, gitara - Gintaras Šulinskas, žinomi šalies bardai susijungs į duetus su skirtingais atlikėjais iš Lietuvos muzikos pasaulio. Dainų autorius ir atlikėjas Andrius Kaniava netikėtai suskambės su džiazo vokaliste Giedre Kilčiauskiene, aktorius Gediminas Storpirštis autorines dainas atliks kartu su aktore Aiste Lasyte, žinomas aktorius Kostas Smoriginas pasirodys su romansų atlikėja Liuba Nazarenko. Dainininkė Evelina Sašenko džiaugiasi galimybe scenoje pasirodyti su aktoriumi Sauliumi Bareikiu. O grupės "Baltos varnos" merginos - Milda ir Teresė Andrijauskaitės - į duetą pasikvietė savo tėtį, grupės "Sadūnai" muzikantą Gintarą Andrijauską. Jie kartu specialiai šiam koncertui ruošia dvi laiko patikrintas dainas. Ir, be abejo, publikos visada laukiamas ir itin mylimas Kristinos Kazlauskaitės ir Vlado Bagdono duetas primins kadaise skambėjusias dainas.

Du išskirtiniai šventiniai koncertai, kurie taps puikia dovana artėjančių švenčių proga, padovanos gražiausias ir jautriausias akimirkas. Koncertus ves žavingoji aktorė K. Kazlauskaitė.

Rašyti komentarą
Komentarai (2)

Rasa

Gerulis čia. ..prasilenkia su laiku

na tai ačiū

kad kviečiat į kelionę laiku t. y. siūlot iš šiandienos grižt į rytdieną tam, kad Kaune pasiklausyt bardų Citata: „Neįtikėtini bardų duetai“ kviečia į šventinius koncertus 2018-12-19 15:34:00 Kauno.diena.lt inf." toliau teksto citata:"2018 m. gruodžio mėnesio šventinių renginių kaleidoskopą paįvairins naujas, geros muzikos ekspertų "Bardai LT" projektas - "Neįtikėtini bardų duetai". ..Gruodžio 18 d. 19 val. VDU Didžiojoje salėje Kaune ir gruodžio 19 d. 19 val. Vilniaus kongresų rūmuose....."

SUSIJUSIOS NAUJIENOS