Skelbiamas papildomas F. Kirkorovo koncertas | Diena.lt

SKELBIAMAS PAPILDOMAS F. KIRKOROVO KONCERTAS

  • 14

Likus daugiau nei 2 mėnesiams iki Filipo Kirkorovo jubiliejinio koncertų turo Lietuvoje pradžios, beveik visi bilietai į Kaune kovo 17 d. vyksiantį renginį buvo išpirkti.

Aiškėjant, jog bilietų į koncertą tikrai pakaks ne visiems dainininko kūrybos gerbėjams, F. Kirkorovas sutiko surengti papildomą koncertą Kaune, kuris įvyks kovo 16 dieną. Bilietai į jį – jau prekyboje, rašoma pranešime spaudai.

„F. Kirkorovo koncertai Lietuvoje visada sulaukia daug dėmesio ir lankytojų. Tai rodo, kad mūsų šalies gyventojams patinka šio atlikėjo kūryba. Aišku, svarbu paminėti, jog ir pats dainininkas deda daug pastangų, kad kiekviena jo nauja šou programa būtų daug įspūdingesnė, nei buvusi prieš tai. Tuo galės įsitikinti visi, kas kovo mėnesį aplankys F. Kirkorovo koncertus ir pamatys jubiliejinę, atnaujintą šou programą JA (rus. «Я»)“, – sako koncerto organizatoriai.

Atlikėjo tvarkaraštis yra be galo įtemptas. Neskaičiuojant jau suplanuotų filmavimų ir interviu, vien kovo mėnesį dainininkas planuoja surengti 19 pasirodymų skirtingose šalyse. Todėl koncerto organizatoriai labai džiaugiasi, kad atlikėjas sutiko atvykti į Lietuvą anksčiau ir padovanoti žiūrovams dar vieną savo pasirodymą Kaune.

Pasirodymo metu žiūrovai taps fantastiškos istorijos dalimi, jos herojais. Pakviesiu juos leistis į kelionę po jų pačių fantazijų ir svajonių pasaulį.

„F. Kirkorovas Lietuvoje koncertuoja ne pirmą kartą, todėl jau spėjo pamilti nuoširdžią mūsų šalies publiką. Savo gastrolių metu dainininkas visada randa laiko pasivaikščioti po jaukias miestų gatveles, aplankyti gražias ir įdomias vietas. Todėl ir pats atlikėjas džiaugiasi, kad savo darbotvarkėje rado laiko dar vienam pasirodymui,“ – sako koncerto organizatoriai.

Treji metai pasiruošimo, tonos technikos, daugybė sceninių drabužių, daugiau nei 100 miestų, milijonai žiūrovų ir sėkmingiausias visų laikų koncertinis turas – taip yra apibūdinama šou programa JA. Kaip interviu žurnalistams pripažįsta pats dainininkas, ši šou programa yra labai gera aikštelė eksperimentams. Per trejus šou gyvavimo metus F. Kirkorovas permąstė kiekvieną dainą ir pasirodymo detalę: pasikeitė dalis dainų, choreografijos, kostiumų. Todėl Lietuvos žiūrovai galės išvysti atnaujintą šou versiją.

„Šou idėja – unikali, ir tai ne tik koncertas. Pasirodymo metu žiūrovai taps fantastiškos istorijos dalimi, jos herojais. Pakviesiu juos leistis į kelionę po jų pačių fantazijų ir svajonių pasaulį. Geriausias būdas atšvęsti savo 50-metį – pristatyti atnaujintą ir žiūrovų pripažintą svarbiausią mano gyvenime šou JA“, – sakė F. Kirkorovas.

F. Kirkorovo šou įvyks 2018 m. kovo 16–17 d. Kauno sporto halėje, kovo 18 d. – Klaipėdos „Švyturio“ arenoje, kovo 22 d. – Vilniaus „Siemens“ arenoje. Atlikėjas savo gastroles užbaigs koncertu „Šiaulių arenoje“ kovo 23 d. 

GALERIJA

  • Skelbiamas papildomas F. Kirkorovo koncertas
  • Skelbiamas papildomas F. Kirkorovo koncertas
Organizatorių nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (14)

Edvardas

tai kodėl šitas putino mylėtojas i krymo okupacijos šlovintojas gali patekti į Lietuvą

Laima

Nuostabus balsas, nuostabus, isskirtinis dainininkas ir Jo sou, labai dziaugiames, kad Jis atvyksta i Lietuva. Super.

samas

Jo balsas: Настоящий голос Киркорова h t t ps://w w w.youtube. com/watch?v=1vh8y0v053c
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS