Startuoja masinės treniruotės: kauniečiai renkasi netradicines sporto erdves | Diena.lt

STARTUOJA MASINĖS TRENIRUOTĖS: KAUNIEČIAI RENKASI NETRADICINES SPORTO ERDVES

  • 1

Kartu su vasara į Kauną skverbiasi sporto virusas, o kauniečiai bei miesto svečiai kviečiami išbandyti masines treniruotes ne sporto salėje, tačiau urbanistikos džiunglėse. Negana to – tai puiki galimybė nemokamai pasisemti sporto žinių iš žinomų savo srities profesionalų.

Pirmadienį Kaune, prekybos miestelyje „Urmas“, prasidėjo nemokamos masinės treniruotės su „Be1“, o prisijungti prie jų kviečiami visi, neabejingi aktyviam gyvenimo būdui.

Sportiniai užsiėmimai tinka įvairaus fizinio pasirengimo žmonėms. Jie gali tapti puikia pradžia tiems, kurie dar tik bando prisijaukinti aktyvų gyvenimo būdą, tačiau nedrįsta praverti sporto salės durų,  taip pat į jas kviečiami jau su sportu susipažinę ir be jo savo gyvenimo neįsivaizduojantys kauniečiai.

Nors nemažai Kauno bendruomenių propaguoja aktyvų gyvenimo būdą bei judėjimo naudą, siūlo įvairias veiklas, „Be1“ treniruotės yra išskirtinės – jas veda profesionalūs treneriai, o užsiėmimų metu naudojamas ne tik savo kūno svoris, tačiau ir sportinė įranga.

Lietuvos čempionatų prizininkė ir Europos čempionatų dalyvė, lengvosios atletikos sporto meistrė, kandidatė į 2020 Tokijo olimpines žaidynes Eva Misiūnaitė sako, kad masinės treniruotės jai nėra naujiena. Trenerė ruošė sportininkus „Kauno maratonui“,  taip pat buvo prisijungusi prie iniciatyvos „Judėk sveikai“, o dabar treniruotes ves prekybos miestelyje „Urmas“.

„Dauguma treniruočių vyksta parkuose arba  stadionuose, o mes norime praplėsti treniruočių erdves. Todėl ir pasirinkome netradicinę vietą – prekybos miestelį „Urmas“. Užsiėmimai atviri kiekvienam ir kviečiame prisijungti visus“, – kalbėjo E.Misiūnaitė.

Pasak trenerės, sportas bei aktyvus laisvalaikis Lietuvoje populiarėja, judėjimas tampa gyvenimo būdo dalimi, o sporto naudą supranta vis daugiau žmonių.

Užsiėmimus prekybos miestelyje „Urmas“ taip pat ves James Kasirye–Sebalu – lengvaatletis sprinteris, Ugandos čempionatų prizininkas, sportinį išsilavinimą ir darbinę praktiką įgijęs Didžiojoje Britanijoje, JAV ir Lietuvoje, taip pat Herkus ir Nauris Lukošiūnai, kurie yra kikbokso ir mišrių kovų menų specialistai, daugkartiniai įvairių čempionatų prizininkai, kikbokso, muai tai, džiudžitsu, bušido čempionai Pabaltijo šalyse.

Mankštas vesti padės kviestiniai specialistai – sportininkai ir savo sričių profesionalai.

Skirtingai nuo kitų mieste siūlomų aktyvių veiklų, „Be1“ treniruotės neapsiribos tik viena ar dviem sporto šakomis. Jų dalyviai susipažins su bėgimu, rutulio stūmimu, barjeriniu bėgimu, jėgos sportu, šuoliais, aerobika, kovos menais ir kitomis veiklomis.

„Atrask mankštos naudą su „Be1″ siūlome net penkių tipų treniruotes – bėgimo, funkcines, kovos menų, disco bei įvairias temines. Treniruotės vyks ciklu ir kiekvieną kartą bus skirtingos, taip pat siekiame, jog būtų palaikomas fizinis krūvis, neužsimirštų išmokti dalykai ir kad būtų pasiruošta ateinančioms treniruotėms“, - kalbėjo projekto organizatoriai.

Dalyviai  ne tik lies prakaitą, bet ir susipažins su naujausiomis treniruočių technikomis, sveikos ir fiziškai aktyvios gyvensenos principais, nauda ir būdais, kaip sveiką gyvenimo būdą paversti savo kasdienybe.

„Siekiant motyvuoti dalyvius mūsų partneriai padėjo sukurti dovanų paketą – įvairias nuolaidas gaus visi, dalyvaujantys projekte. Taip pat treniruotėse bus vykdomi įvairūs žaidimai, kurių nugalėtojų laukia dovanas. Juk sportas turi būti smagus.

Didžiuojamės, kad Kauno miestas bunda, atsinaujina, plečiasi, todėl savo treniruotes vykdome urbanistikos džiunglėse“, - kalbėjo sporto virusu dar daugiau kauniečių ketinantys užkrėsti „Be1“ treniruočių organizatoriai.

Nemokamos masinės treniruotės prekybos miestelyje „Urmas“ vyks pirmadieniais ir trečiadieniais. Pradžia – 18.30 val.

GALERIJA

  • Startuoja masinės treniruotės: kauniečiai renkasi netradicines sporto erdves
  • Startuoja masinės treniruotės: kauniečiai renkasi netradicines sporto erdves
  • Startuoja masinės treniruotės: kauniečiai renkasi netradicines sporto erdves
  • Startuoja masinės treniruotės: kauniečiai renkasi netradicines sporto erdves
  • Startuoja masinės treniruotės: kauniečiai renkasi netradicines sporto erdves
Organizatorių nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (1)

Rekomenduoju

Labai smagios treniruotės su dar smagesniais treneriais !

SUSIJUSIOS NAUJIENOS