Valstybės šimtmečiui pažymėti – dar daugiau išradingumo | Diena.lt

VALSTYBĖS ŠIMTMEČIUI PAŽYMĖTI – DAR DAUGIAU IŠRADINGUMO

  • 11

Artėjant svarbiai valstybės jubiliejaus šventei Lietuvos trispalvės spalvomis pasidabina ne tik pastatai, kiti matomi miestų objektai, bet ir transporto priemonės.

Miestų ir miestelių gyventojų jau nebestebina įspūdingo dydžio trispalvės, kurios puošia pastatus ar jų langus, tačiau Vilkaviškyje kauniečių užfiksuotas vaizdas pastebimas ne kasdien.

Portalą kauno.diena.lt pasiekė skaitytojų nuotrauka, kurioje matomas gatve važiuojantis traktorius, išmargintas Lietuvos vėliavos spalvomis.

"Negalėjome neįamžinti tokio vaizdo. Džiugu, kad žmonės laukia ir taip išradingai pažymi valstybės šimtmetį", – įspūdžiais dalijosi kaunietis.

Portalas jau rašė, kad Lietuvą 100-mečio proga sveikina ir Kauno ugniagesiai. Nemuno ir I.Kanto gatvių sankirtoje esantis centrinis Kauno gaisrinės pastato fasadas pasipuošė Lietuvos trispalvės spalvomis.

Vilmanto Raupelio nuotr.

Įspūdingo ilgio trispalve pasidabino ir I. Kanto gatvėje esantis pastatas, kuriame įsikūrusi "Kauno dienos" redakcija. Šeštame aukšte atsiradusi trispalvė traukė ne vieno kauniečio dėmesį.

Vilmanto Raupelio nuotr.

Gairės: valstybės šimtmetis, Trispalvė, Vėliava, traktorius, skaitytojo naujiena
Rašyti komentarą
Komentarai (11)

ALGIS

Labai gražiai atrodys savartyne arba metalo laužyne , tai niekinimas Lietuvos valstybingumo ir turi būti draudžiama .

Manau ,kad cia pazeminimas Valstybes simboliu.

Nuejau i Kauno ,,Hiper Maxima,, ir prie knygu,suvenyru lentynos buvome su nustebinti.Kojines veliavos spalvomis.Manau viskam turi buti saikas ir sitaip su valstybes simboliais negalima elgtis.

Vladas

Kiekvienas savo menka protelį savaip parodo. Vieni dažo traktorius,kiti kepa trispalvius tortus ir trejomis spalvomis šika. Ar ne per daug niekinamos tos vėliavos?
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS