Žiemą pasitinkantis Kaunas kviečia prabilti šokio ritmu | Diena.lt

ŽIEMĄ PASITINKANTIS KAUNAS KVIEČIA PRABILTI ŠOKIO RITMU

  • 4

Gruodžio 2 d. Kauno Rotušės aikštė pavirs šokių aikštele. Vienas iš įspūdingiausių „Kauno Baltojo kaspino festivalio“ renginių – „Kaunas šoka“.

„Kaunas šoka“ – tai šokio fiesta, į kurią kviečiami visi mamos, tėčiai, vaikai ir seneliai – visi norintys save išreikšti šokiu. Organizatorės ragina visus savo miesto bičiulius, miesto svečius jungtis prie šios idėjos ne tik dėl šokio, bet dėl naujo potyrio – pabūti su šeima, draugais ir bendraminčiais kitaip.

„Kartais savo emocijų išreikšti žodžiais nepakanka, tad visi norintys papasakoti apie save šokiu, įveikti ribojančius stereotipus ir nuostatas, ugdyti laisvės jausmą, kviečiami prisijungti prie iniciatyvos „Kaunas šoka“ „Baltojo kaspino festivalyje“, – kalbėjo idėjos autorė ir organizatorė Silvija Sakavičiūtė Medzevičienė. „Mes norime tave išgirsti, leisk savo kūnui kalbėti“ – taip skamba renginio šūkis.

 

 

„Didžiuojuos, kad gyvenu Kaune, šis miestas ir jo gyventojai labai nuoširdžiai ir su gera nuotaika visuomet dalyvauja miesto šventėse. Manau, tuo Kaunas išsiskiria iš visos Lietuvos, kauniečiai – kaip viena šeima. Šį kartą labai norėtume pakviesti juos praleisti dieną netikėtame, bet labai linksmame renginyje. Kaip būtų smagu, kad kuo daugiau kauniečių prisijungtų prie šios gražios šventės ir nuostabiai praleistų laiką  pačioje Kauno širdyje esančioje Rotušės aikštėje. Tik nepamirškite apsirengti šiltai, nes laukia smagi programa, iš kurios nesinorės greitai pabėgti. Renginys nemokamas“, – džiaugėsi viena iš idėjos rengėjų Dalia Bagdonaitė, pati ateisianti šokti su sūnumi Gediminu.

„Jungiamės prie projekto „Kaunas šoka“, nes pagrindinė šios iniciatyvos mintis – peržengti ribą, kuri trukdo matyti plačiau. „Cross the line“ filosofija taip pat skatina nedvejoti ir imtis iššūkių, nes jie kuria drąsesnę ir įdomesnę asmenybę“, – savo mintimis dalijosi projekto partnerė ir organizatorė Greta Mažeikaitė.

„Kaunas šoka“ vyks jau gruodžio 2 d. Kauniečiai laukiami nuo 11 val. Rotušės aikštėje.

Rašyti komentarą
Komentarai (4)

:DDD

nieko nesupratau

...

'Žolytės' paduos?..

Eglė

BŪSIM
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS