Žinomi žmonės rinks originaliausią „Kūrybos podiumo“ dizainerių kolekciją | Diena.lt

ŽINOMI ŽMONĖS RINKS ORIGINALIAUSIĄ „KŪRYBOS PODIUMO“ DIZAINERIŲ KOLEKCIJĄ

  • 2

Gruodžio 1–2 dienomis mados, grožio ir kūrybos gerbėjus trečius metus iš eilės Kaune suburs nemokamas renginys „Kūrybos podiumas“.

Dizainerių kolekcijų pristatymas, turininga seminarų ir kūrybinių dirbtuvių programa, kalėdinė dizainerių darbų mugė, nemokama fotosesija – tai tik dalis dovanų, kurias šįkart paruošė renginio organizatoriai, rašoma pranešime spaudai.

Vienas iš šių metų „Kūrybos podiumo“ akcentų – dizainerių kolekcijų pristatymas, kuris vyks gruodžio 2 d. nuo 18 val. Žiūrovai išvys apie 17 įvairove pasižyminčių kolekcijų. „Kūrėjai visus metus kuria, daug dirba dėl mūsų grožio, dalyvauja įvairiose mugėse, todėl jie nusipelnė ir šventės sau. Tad šiais metais renginį vainikuos podiumas, kuriuo žengs ir patys dizaineriai bei jų kūriniais pasipuošę žinomi žmonės“, – pasakoja viena iš renginio organizatorių Inesa Uktverienė. Jos teigimu, „Kūrybos podiumas“ suteikia išskirtinę progą savo darbus pristatyti ir mažiau žinomiems talentingiems kūrėjams. 

Kartu su kitais dizainerių kolekcijų pristatymo modeliais podiumu žengs ir „TV pagalbos“ žurnalistės Gerda Žemaitė, Sandra Žutautienė bei Monika Ostrenkova, kurios itin žavisi Lietuvos auksarankių kūryba. Be to, S. Žutautienė ir pati negali atsispirti rankdarbiams – kuria papuošalus ir kitus aksesuarus.

Iš visų vakaro metu pristatytų kolekcijų bus renkama pati originaliausia. Vertinimo komisiją sudarys stilistės Marija Sadomskaja ir Dovilė Kavaliauskienė bei žinomi žmonės, pasižymintys puikiu stiliaus ir grožio pojūčiu: Eglė Straleckaitė, Ingrida Kazlauskaitė, Sandra Daukšaitė-Petrulėnė, Elvyra Monginienė, Neringa Mažeikienė ir Karolis Murauskas.

Šiemet „Kūrybos podiumo“ organizatoriai paruošė įvairiapusę nemokamų seminarų ir kūrybinių dirbtuvių programą, kuri bus naudinga ne tik ieškantiems naujų saviraiškos būdų, kūrybinių veiklų, bet ir siekiantiems tobulėti profesinėje srityje, norintiems geriau pažinti save ir savo vaikus.

Abi renginio dienas KTU „Santakos“ slėnyje, K. Baršausko g. 59, vyks dizainerių darbų mugė ir nemokama fotosesija, kurioje galės dalyvauti visi norintys.

Rašyti komentarą
Komentarai (2)

Adele

Ir cia auksto lygio renginys....Mielieji nemate renginiu?Mugines bobutes susirinks ir demonstruos tai ko nepardave...O apie kolekciju pristatymus is viso patylesim....

Lina

Iskart aisku kokio lygio renginys bus, jeigu kolekcijas vertins Kazlauzkaite ir kiti "pasizymintys puikiu stiliaus ir grozio pojuciu"...:((

SUSIJUSIOS NAUJIENOS