Aleksote prasideda judrios gatvės rekonstrukcija: spūstys – garantuotos | Diena.lt

ALEKSOTE PRASIDEDA JUDRIOS GATVĖS REKONSTRUKCIJA: SPŪSTYS – GARANTUOTOS

  • 6

Kauno miesto savivaldybė pranešė, kad nuo pirmadienio prasideda Aleksote esančios Bitininkų gatvės rekonstrukcija, tad vietos gyventojai ir į ugdymo įstaigas vaikus vežantys tėvai turės apsišarvuoti kantrybe. Be to, dėl darbų koreguojami ir viešojo transporto maršrutai.

„Šiandien pradedama Bitininkų gatvės rekonstrukcija atkarpoje nuo Seniavos plento iki Sodininkų gatvės. Čia įrengiami lietaus nuotekų tinklai. Kiek vėliau darbai persikels į kitą ruožą – nuo Prezidento Valdo Adamkaus gimnazijos iki Europos prospekto. Po to bus tiesiama nauja gatvės danga, bendras pėsčiųjų ir dviračių takas, įrengiamas naujas apšvietimas“, – darbų etapus vardijo miesto atstovai.

Savivaldybė nurodė, kad vykdant Bitininkų gatvės rekonstrukcijos darbus, keisis viešojo transporto maršrutai, tad keleiviai turi atkreipti dėmesį, ar jų stotelėje šiuo metu stos autobusai, ar teks paeiti iki kitos.

Štai 20-asis autobusų maršrutas Partizanų g.–2-asis fortas iki Seniavos plento važiuos įprastai, toliau – Veiverių gatve iki 2-ojo forto stotelės. Atgal – nuo Veiverių gatvės Seniavos plentu ir įprasta trasa.

Vairuotojų taip pat prašome rinktis alternatyvius maršrutus, nes gatvėje numatomi eismo apribojimai.

65-asis autobuso maršrutas Kazliškiai–Bitininkų g.–Geležinkelio stotis ir 65A maršrutas Prezidento V. Adamkaus gimnazija–Geležinkelio stotis autobusų maršrutai iki Seniavos plento važiuos įprastai, o nuo Seniavos kapinių stotelės – Gvazdikų, Alyvų, J. Pabrėžos, Sodininkų gatvėmis. Toliau – įprasta trasa.

„Darbo dienomis paleistas papildomas 30-ais autobusų maršrutas Prezidento V. Adamkaus gimnazija–Freda. Jis važiuos Europos pr., J. Pabrėžos g., Sodininkų gatve, atgal – tomis pačiomis gatvėmis“, – nurodė miesto atstovai.

„Vairuotojų taip pat prašome rinktis alternatyvius maršrutus, nes gatvėje numatomi eismo apribojimai“, – kaip vengti spūsčių, patarė savivaldybė.

Rašyti komentarą
Komentarai (6)

Tomas

kai uzzikisa musu kanalizacija sklepe ir prasau, kad neleistu vandens. pirmas klausimas, kokio vandens silto ar salto neleisti, antras kl kada bus sutvarkyta. nors patys nei pirsto nepajudins taip ir cia jau verkia kruvinom asarom, kada pataisys verksniai tie kaunieciai

Anonimas

kada gatve baigs remontuot data

ale siaubas

tai kaip dabar tos supermamytes savo mamytukus vezios i ta mokykla, nu jie gi visi neigalus 100 m jiems per sunku eiti pesciomis, paaprate iki mokyklos duru davezti, uzjauciu supermasmytes ir ju atzalas
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS