B. Kasparas nebevadovaus Kauno oro uostui | Diena.lt

B. KASPARAS NEBEVADOVAUS KAUNO ORO UOSTUI

  • 2

Spalio 11 d. Kauno oro uosto direktoriaus pareigas palieka jam trejus metus vadovavęs Bruno Kasparas. Iki tol, kol bus surastas naujasis vadovas, Kauno oro uostui laikinai vadovaus Vilniaus oro uosto direktorius Olafas Martensas.

Kaip teigia Lietuvos oro uostų generalinis direktorius Gediminas Almantas, B. Kasparo žinios ir tarptautinė patirtis leido optimizuoti Kauno oro uosto valdymą ir įgyvendinti ne vieną teigiamą pokytį, įvertintą keliautojų, rašoma pranešime žiniasklaidai.

„Pastaruosius kelerius metus teigiamų permainų Lietuvos oro uostuose buvo gausu ir tai padėjo bendrovei judėti į priekį pritraukiant naujus maršrutus bei sparčiai auginant keleivių srautus. B. Kasparo vadovaujamas Kauno oro uostas savo veikloje taikė inovatyvius darbo organizavimo metodus, tad dabar galime džiaugtis jų rezultatais. Vienas didžiausių – sėkmė ir keleivių palaikymas Vilniaus oro uosto kilimo ir tūpimo tako rekonstrukcijos laikotarpiu, kai Kaunas buvo pakrikštytas draugiškiausiu oro uostu. Taigi, esame dėkingi B. Kasparui bei linkime visokeriopos sėkmės tolimesnėje karjeroje“, – kalba G. Almantas.

Lietuvos oro uostų vadovas priduria, kad B. Kasparo išėjimas neturės įtakos tolimesnei Kauno oro uosto veiklos krypčiai ir užsibrėžtiems tikslams įgyvendinti.

Rašyti komentarą
Komentarai (2)

Jonis

Įdomu, kodėl toks geras vadovas palieka postą?

keleivis

vilnius issigando,kad geras vadovas,jiems ,kaip ,rakstis vienoje vietoje

SUSIJUSIOS NAUJIENOS