Baisūs laiptai pagaliau sutvarkyti | Diena.lt

BAISŪS LAIPTAI PAGALIAU SUTVARKYTI

Kauniečius, keliaujančius į prekybos centrą „Maxima“, įsikūrusį Savanorių pr. 375, piktindavo šalia riogsantys baisūs laiptai. Pagaliau jie sutvarkyti.

„Ketvirtadienį  po pietų ėjau  Savanorių prospektu pro „Maxima“. Labai apsidžiaugiau pamatęs, kad darbininkai tvarko šalia parduotuvės esančius laiptus. Juos jau seniai reikėjo remontuoti, nes atrodė klaikiai – visiškai susidėvėję, išsiklaipę. Lipti tais laiptais buvo ne tik nejauku, bet net ir pavojinga. Aš jų vengdavau“, - portalui kauno.diena.lt pasakojo Geležinio vilko gatvės gyventojas.

Lipti tais laiptais buvo ne tik nejauku, bet net ir pavojinga.

Nedideli laiptai prie Savanorių pr. 375 ir 377 pastatų buvo įrengti prieš daugybę metų ir ilgai nematę remonto. Užvakar prie jų triūsė „Kauno švaros“ darbuotojai. Jie sutvarkė vienus laiptus šalia parduotuvės taromato, o kitus  - prie įėjimo į turgavietės pastatą. Buvo suremontuoti ir dar vieni laiptai prie Savanorių pr. 377 pastato.

„Esame savivaldybės įmonė. Darbus pradėjome ketvirtadienį. Atnaujinome laiptus, aš dar padirbėjau ir prie šių aptrupėjusių sienų.  Dabar bus gražiau“, - ranka į atnaujintas betonines sieneles parodė „Kauno švaros“ darbuotojas.

Gairės: sutvarkyti laiptai, skaitytojo naujiena, laiptai, prekybos centras Maxima, Savanorių prospektas, Kauno švara
Rašyti komentarą
Komentarai (28)

Gerimantas

mačiau, kad nelabai kokybiškai laiptai sutvarkyti, trūksta dviejų plytgalių.

Juozukas

monstrą būtina griaut, pritariu.

šiaip jau

galėtu tą Kalniečių prekybos centrą nugriaut ir jo vietoje padaryt mašinų aikštelę aplinkiniams gyventojams. Būtų daugiau naudos nei iš to vegetuojančio monstro
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS