Bendradarbiavimo dėka stiprinamas Kauno gyventojų saugumas | Diena.lt

BENDRADARBIAVIMO DĖKA STIPRINAMAS KAUNO GYVENTOJŲ SAUGUMAS

  • 6

Policijos pareigūnai nuolat bendradarbiaudami su įvairių institucijų darbuotojais stengiasi maksimaliai užtikrinti Kauno miesto bei Kauno rajono gyventojų saugumą.

Vykdydami įvairias prevencines priemones siekiama kurti saugią aplinką tiek Kauno miesto gyventojams, tiek į laikinąją sostinę atvykstantiems svečiams.

Ketvirtadienį Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato (Kauno apskr. VPK) Kauno miesto Panemunės policijos komisariato pareigūnai vykdė prevencinę priemonę, skirtą viešojo patruliavimo stiprinimui tamsiuoju paros metu. Kartu su Lietuvos Karo policijos Kauno įgulos pareigūnais Panemunėje, Rokuose ir Petrašiūnuose vykdyta bendra prevencinė priemonė. Tamsiuoju paros metu patruliuodami minėtuose mikrorajonuose pareigūnai lankė įvairias, gyventojų įvardintas problemines vietas. Taip pat buvo vykdoma kardomųjų priemonių laikymosi ir kitų rizikos grupės asmenų kontrolė.

„Glaudus visuomenės ir pareigūnų bendradarbiavimas padeda sustiprinti saugios aplinkos kūrimą. Pastebėję galimai daromus pažeidimus ar net įtarimą keliančias aplinkybes visuomet apie tai praneškite bendruoju pagalbos telefonu 112. Pilietiškų gyventojų dėka gaunama informacija padeda kurti dar saugesnę gyvenamąją aplinką“, - primena gyventojams Kauno apskr. VPK pareigūnai.

GALERIJA

  • Bendradarbiavimo dėka stiprinamas Kauno gyventojų saugumas
  • Bendradarbiavimo dėka stiprinamas Kauno gyventojų saugumas
Policijos nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (6)

a-ha

mačiau kaip patruliuoja.Atvažiuoja su mašina į gatvelę,net neišlipa,net nenueina į vaikų aikšteles,nepatikrina vietų kur suoliukai su stalais,ar ten niekas nesėdi su buteliu,o tik pravažiuoja ir išvažiuoja.Tad jei čia toks patruliavimas,tai geriau jau visai nepatruliuotų,nes už suvartotus transporto degalus moka mokesčių mokėtojai.O pasižiūrėjus į kai kuriuos patrulius tai iškyla klausimas,ar yra kokie nors normatyvai dėl svorio,nes kai patrulis atrodo kaip bačka,tai nesitiki,kad toksai lankosi sporto salėje ir ar galėtų pavyti bėgantį nusikaltėlį.

Alibi kavines valytoja

Pritardami miesto mero inciatyvai kviesti visuomene padeti kurti saugia bei kulturinga aplinka siulome skirti pinigu spaustuvininku g 7 namo griuvanciu Laiptu bei 3 a pastato renovacijai

acab

O kurupcijos ir kitu finansiniu nusikaltimu kokios prevencijos daromos?prie kabaku pijokelius pavaikote oi kokie didvyriai esate,jus sokite ant tokiu veikeju kaip masiulis ir kiti,arba tiesiog taip ir sakykite kad policijoje tarnauja zemesnio intelekto,kreivais veidais pareigunai kurie tik pries pijokelius ereliai ira,rimtesniu spekuliantu prisibijo
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS