Darbo įrankių tiekimo lyderiai pelnė pripažinimą ir Lietuvoje | Diena.lt

DARBO ĮRANKIŲ TIEKIMO LYDERIAI PELNĖ PRIPAŽINIMĄ IR LIETUVOJE

  • 4

Didžiausias kokybiškų darbo įrankių tiekėjas Europoje „Hoffmann Group“ švenčia savo šimtmetį. O šiai garsiai kompanijai atstovaujanti „Metmatus“ bendrovė sėkmingai plečia savo veiklą ne tik Lietuvoje, bet ir aplinkinėse valstybėse.

Apyvarta – virš milijardo

„Atstovauti „Hoffmann Group“ mums didelė garbė ir įpareigojimas. Tad jau ne vieną dešimtmetį stengiamės išlaikyti aukščiausius darbo standartus bei pateisinti klientų lūkesčius“, – pasakojo „Metmatus“ direktorius Aleksas Kreišmonas.

Šimtuosius savo veiklos metus „Hoffmann Group“ pradėjo pakiliai. 2018 metais kompanija ir jos padaliniai pasiekė rekordines pardavimų apimtis, kurios siekė 1,4 milijardą eurų, o verslas toliau nuosekliai auga. Įmonė pasiekė ir rekordinį darbuotojų skaičių – per 3 tūkst. Būtent darbuotojai yra svarbiausia kompanijos dalis.

„Tai, kad verslas šiandien mums taip gerai sekasi, yra pirmiausia mūsų atsidavusio personalo dėka“, – teigia Nicola Bleicher, „Hoffmann Group“ steigėjo ir akcininko proanūkė.

Jos sesuo ir bendraakcininkė Verena Heinrich priduria: „Mūsų darbuotojai yra jaunystės šaltinis šimtmečio sulaukusiai bendrovei. Tai jų vizija, kūrybiškumas ir verslumas leidžia mums lanksčiai prisitaikyti prie besikeičiančių sąlygų“.

Mūsų stiprybės – operatyvumas vykdant užsakymus, lankstumas derinantis prie klientų poreikių.

Atstovauja garsiausius ženklus

Baltijos šalyse ir Baltarusijoje „Hoffmann Group“ atstovaujanti UAB „Metmatus“ savo veiklą skaičiuoja nuo 2003 m. Kaune įsikūrusi įmonė prekiauja kokybiškais metalo apdirbimo, matavimo ir rankiniais įrankiais, dirbtuvių įranga bei darbų saugos priemonėmis. Būdama Vokietijos koncerno dalimi, įmonė užtikrina platų produktų asortimentą, aukščiausią produktų kokybę bei geriausią kainos ir kokybės santykį.

UAB „Metmatus“ atstovauja tokius prekės ženklus, kaip Garant, Holex, Röntgen, Kyocera, Swisstools, Allmatic, Ews, Mitutoyo, Zeiss, Mahr, 3M, Tyrolit, Lukas, Bosch, Milwaukee,  Aeg, Fein, Atlas Copco, PB Swiss Tools, Jokisch, Yale, Bollhoff ir kt. Ji taip pat yra viena sparčiausiai augančių grupės narių ir užima pirmaujančias pozicijas pramoninių įrankių tiekime Europoje.

„Mes esame didžiausi pramoninių įrankių tiekėjai regione. Mūsų stiprybės – operatyvumas vykdant užsakymus, lankstumas derinantis prie klientų poreikių. Mūsų tikslas laiku ir tinkamai įvykdyti 99 proc. užsakymų. Siekiame, kad užsakovas visada gautų tai, ko nori, tada, kada nori ir ten, kur įrankio reikia“, –kalbėjo „Metmatus“ vadovas A.Kreišmonas.

Nauda klientui sukuria vertę abiem pusėms

„Metmatus“ savo darbą grindžia principu – svarbiausia padėti klientui sukurti didesnę vertę. Tada atsiranda klientų pasitikėjimas ir abipusiai naudingi ilgalaikiai santykiai. Bendrovė laikosi pozicijos, jog jų potencialus pirkėjas yra pragmatiškas ir išprusęs, todėl jam svarbi ne įrankio kaina, o tai, kiek turime įtakos galutiniam veiklos rezultatui.

Daugelio metų įdirbis nenueina veltui. Kaune įsikūrusi bei didžiuosiuose Lietuvos, Latvijos, Estijos ir Baltarusijos miestuose atstovybes įsteigusi bendrovė turi daugiau nei du tūkstančius nuolatinių klientų.

Absoliuti dauguma – pramonės įmonės, nuo nedidelių gamybos ir serviso įmonių iki didžiulių valstybinių bendrovių.

Taupo laiką ir pinigus

Daug klientų naudojasi „Hoffmann Group“ aptarnavimo skyriaus paruošta individualia, specialiems mechanikų poreikiams pritaikyta sistema TOOL24. Naudamiesi inovatyvia įrankių valdymo sistema klientai gerokai optimizavo darbo procesus. Pasitelkus „Garant Tool24 Smartline“, darbuotojai, nebeklaidžiodami iš sandėlio į sandėlį, kur kas lengviau ir greičiau gauna reikiamus įrankius. Ypač tai aktualu naktinėje pamainoje, kai įprastinio įrankių išdavimo skyriaus specialistai jau nedirba, o išmanioji įrankių išdavimo sistema veikia be sustojimų. Programinė įranga padeda akimirksniu surasti norimą įrankį talpiose „Garant“ spintose, kuriose gali būti net iki 90 stalčių. Užtenka nuskaityti reikiamą įrankį skaitytuvu arba įvesti produkto numerį ar paieškos žodį. 

„Tokios, atrodytų, nesudėtingos inovacijos įmonėms padeda optimizuoti darbo procesus, taupyti darbuotojų laiką, taip mažinant savo sąnaudas gamybos procese. Augant darbo jėgos kainoms tai tampa ypač aktualu daugeliui įmonių“, – teigė A.Kreišmonas.

Išties smagu, kai įrankis reikiamu metu atsiduria reikiamoje vietoje. Tačiau ne mažiau svarbu ir tinkamas darbo vietų įrengimas bei jų išdėstymo planavimas. UAB „Metmatus“ specialistai ne vienai gamybos įmonei padėjo racionaliai suplanuoti bei įrengti darbo vietas.

„Turime per pusšimtį kvalifikuotų darbuotojų, kurie išmano ne tik savo tiesioginį darbą, bet ir mūsų klientų gamybos procesus. Todėl jie gali iš anksto numatyti iššūkius, su kuriais galėtų susidurti mūsų užsakovas, ir pasiūlyti efektyvius sprendimo būdus“, – pasakojo bendrovės vadovas.

Visą UAB „Metmatus“ siūlomų produktų bei paslaugų įvairovę galima rasti internetinėje parduotuvėje.

Aukime kartu – Lietuvoje ir visoje Europoje

Tiek UAB „Metmatus“, tiek „Hoffmann Group“ savo darbo vaisiais dalinasi su paramos ir labdaros organizacijomis. Šimtmečio proga pagrindinė kompanijos būstinė Miunchene skyrė 100 tūkst. eurų auką savo vardo fondui. Šis fondas finansuoja organizacijas, padedančias socialiai remtiniems vaikams bei jaunimui, remia kūrybines dirbtuves. Kauniečių bendrovei paramos idėjos taip pat nesvetimos. Ji finansuoja motorlaivių sportą, vaikų futbolo mokyklą, jaunimo centrą.

Šiandien „Hoffmann Group“ – pirmaujantis Europoje kokybiškų įrankių tiekėjas, turintis 69 dukterines įmones daugiau nei 50 šalių visame pasaulyje. Bendrovė laikosi nuostatos nuolat investuoti į ateitį ir skatinti naujoves. Šiuo metu didžiausias dėmesys skiriamas skaitmeninių produktų ir paslaugų vystymui. Taip pat vystomas ir didžiausias projektas įmonės istorijoje „LogisticCity“ – Niurnberge 21,5 ha teritorijoje statomas pasaulinis kompanijos paskirstymo centras. Jo naudą pajus ir Lietuvos rinka.

„Stiprėsime visomis prasmėmis! Esame susidėlioję augimo planus ne tik artimiausiam penkmečiui, bet nuolat dirbame ties klausimu – ką turime daryti šiandien, kad ir po 20 metų būtume stipriausia kompanija pramoninių įrankių tiekime. Tad kviečiame jungtis prie gausaus mūsų klientų būrio!“, – sakė UAB „Metmatus“ vadovas A.Kreišmonas.

GALERIJA

  • Darbo įrankių tiekimo lyderiai pelnė pripažinimą ir Lietuvoje
  • Darbo įrankių tiekimo lyderiai pelnė pripažinimą ir Lietuvoje
  • Darbo įrankių tiekimo lyderiai pelnė pripažinimą ir Lietuvoje
  • Darbo įrankių tiekimo lyderiai pelnė pripažinimą ir Lietuvoje
  • Darbo įrankių tiekimo lyderiai pelnė pripažinimą ir Lietuvoje
  • Darbo įrankių tiekimo lyderiai pelnė pripažinimą ir Lietuvoje
  • Darbo įrankių tiekimo lyderiai pelnė pripažinimą ir Lietuvoje
  • Darbo įrankių tiekimo lyderiai pelnė pripažinimą ir Lietuvoje
  • Darbo įrankių tiekimo lyderiai pelnė pripažinimą ir Lietuvoje
„Hoffmann Group“ nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (4)

ei! o kiokius

isigijai …… ?

patenkintas

O aš esu patenkintas įrankiais, kurių teko įsigyti. Sėkmės Jums!

'imone'

jie tik perpardavinetojai,nieko gero,pirkit tik is musu,nors galetumet pirkti pe tarpininku ir is gamintoju. Kaip sako: Yra gudresniu uz gudresnius. toks gyvenimas .
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS