Dėl darbų kokybės stveriasi už galvos: visiškas bukumas ir nemokšiškumas? | Diena.lt

DĖL DARBŲ KOKYBĖS STVERIASI UŽ GALVOS: VISIŠKAS BUKUMAS IR NEMOKŠIŠKUMAS?

  • 17

Visame mieste zujantys darbininkai kauniečius nervina vis rečiau, tačiau vis dar bedama pirštu į atliekamų darbų kokybę. Tai patvirtina dar viena portalo kauno.diena.lt skaitytoja ir jos atsiųstos nuotraukos.

„Gyvenu Partizanų gatvėje. Po gatvės remonto darbų beveik metus laiko šaligatviais vos buvo galima praeiti, bet, laimė, šią vasarą ir juos sutvarkė. Neseniai ir juodžemio papylė, žolytę pasėjo“, – optimistiškai skambėjo pirmieji Birutės išsakyti žodžiai.

Tačiau moteris toliau dėsto tai, kas jai labiausiai kelia pasipiktinimą.

„Visai neseniai, grįždama po darbo į namus, netekau žado. Po gana gausaus naktinio lietaus, šviežiai sudygusią žolytę šienavo. Darbo kokybę galite pamatyti nuotraukose. Nesiverčia liežuvis nei vadovo, nei darbuotojo supratimo apie želdinių priežiūrą komentuoti“, – jau pasikeitusiu tonu užfiksuotą situaciją žeria kaunietė.

Birutė teigia, kad šioje gatvėje situacija ypač pablogėja palijus,  o atėjus rudeniui balos ir purvas taps kasdienybe.

„Kaip klampojome po purvynus, taip klamposime, nes taip nekokybiškai dirbančių žmonių retai besutiksi. Visiškas bukumas ir nemokšiškumas. O gal nemokamai miestiečiams botus dalinsite?“, – ir aštrių kritikos žodžiu nepagaili pašnekovė.

„Kauno dienos“ skaitytojos nuotr.

Apie šią situaciją pranešus Kauno miesto savivaldybės atstovams sulaukta komentaro, kodėl atliekami Birutei pasipiktinimą sukėlę veiksmai.

„Partizanų g. kelkraščiuose buvo pasėta žolė. Žolės sėklų mišinį sudaro nuo 9 iki 12 rūšių žolės sėklų, kurios dygsta ne vienodu greičiu. Skirtumas tarp ankščiausiai ir vėliausiai sudygusių sėklų rūšių iki 1,5 mėnesio“, – portalo kauno.diena.lt skaitytojos žodžius patvirtina Savivaldybės Aplinkos apsaugos skyriaus vedėja Radeta Savickienė.

Visiškas bukumas ir nemokšiškumas. O gal nemokamai miestiečiams botus dalinsite?

Atstovė teigia, kad sudygus pirmosioms sėklų rūšims, žolė pradedama šienauti, kad būtų skatinamas jos krūmijimasis ir greičiau susiformuotų jos velėna.

„Po pirmo nupjovimo matosi neišdygusios žolės lopinėliai, bei traktoriuko ratų prispausta nupjauta žolė. Vaizdas, kuris matosi nuotraukose yra normali vejos įrengimo technologijos dalis. Prispausta žolė už kelių valandų atsistoja, o neišdygusios žolės lopinėliuose dygimas tęsis dar bent mėnesį. Iki pilno vejos susiformavimo šienaujama bus dar bent 3 kartus. Po šių šienavimų nuotraukose matytas vaizdas bus panašus“, – galimiems kitų skaitytojų nuogąstavimams už akių užbėga R. Savickienė.

Savivaldybės Viešųjų ryšių skyrius portalą informavo, kad žada kreiptis į darbus atlikusią bendrovę „Irgita“ ir įspėti dėl išpurvintų šaligatvių – bus reikalaujama atsakingiau laikytis darbo kultūros.

GALERIJA

  • Dėl darbų kokybės stveriasi už galvos: visiškas bukumas ir nemokšiškumas?
  • Dėl darbų kokybės stveriasi už galvos: visiškas bukumas ir nemokšiškumas?
  • Dėl darbų kokybės stveriasi už galvos: visiškas bukumas ir nemokšiškumas?
"Kauno dienos" skaitytojos nuotr.
Gairės: Partizanų gatvė, darbai, darbai Kaune, kelio darbai kaunietė piktinasi, skaitytojo naujiena
Rašyti komentarą
Komentarai (17)

zf

ko noretjuk xoxolai dirba

Manau.

Sakot ko noreti is pragertomis smegenimis dirbanciu.O atsakingi savivaldybes tarnautojai turetu priziureti ir parekalauti kokybisko darbo.Paskolos paimtos ir grazinti reikes visie mokesciu moketojam.O nusluoti zvyra nuo trinkeliu turetu nusizenge kurie atlieka viesuosius darbua.Nera tvarkos kaip skaitau komentarus.Tik vien reklama,,Kaunas tvarkosi,, ir ta galimai nupirkta.

živaaaa

O pastebėjote, kad po išasfaltavimo ir darbų pabaigos Petrašiūnuose, vėl pjausto gana stambai asfaltą ir kloja viduriu kelio kažkokius diiiidelius šulinius. Kas per avipapiai...
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS