Per diplomų įteikimo ceremoniją Kaune – ir piršlybos | Diena.lt

PER DIPLOMŲ ĮTEIKIMO CEREMONIJĄ KAUNE – IR PIRŠLYBOS

  • 18

Pirmadienį į Vytauto Didžiojo universiteto (VDU) didžiąją salę rinkosi studijų baigimo diplomus atsiimti pasiruošę studentai ir jų artimieji. Ši iškilminga šventė vienai magistro studijas baigusiai merginai įsimins išties ilgam.

Nuo 14 val. prasidėjusi šventė jaudulį sukėlė ne vienam šventės dalyviui. Visgi bemaž labiausiai visiems žadą atėmė švietimo vadybos magistro studijas baigusiai merginai surengta staigmena. Merginai buvo įteiktas diplomas, o tuomet renginio vedėjas paprašė daugiau dėmesio. Merginai stovint ant scenos, ant pakylos pradėjo lipti vaikinas, nešinas gėlių puokšte.

Salėje nuvilnijo plojimų banga, o šiai pasibaigus jaudulio apimtas vaikinas prieš merginą priklaupė ant kelio. Iš jaudulio vaikinas, matyt, užmiršo, kad jo kelnių kišenėje slypi sužadėtuvių žiedas, tad šiek tiek atsitokėjęs jis pabaigė širdį ne vienam suvirpinusią staigmeną. 

Ar mergina savo mylimajam ištarė „Taip“ išgirdo tik tie, kurie pasižymi itin gera klausa, tačiau nuo scenos pora nulipo laiminga. Teigiama, kad šio universiteto istorijoje taip romantiškai vaikinas pasielgė pirmą kartą. 

„Ši staigmena buvo labai „kieta“, – neįprastą vaizdą trumpai apibūdino čia buvusi kaunietė.

Anot jos, bakalauro ir magistro studijų diplomų įteikimo šventėje buvo ir daugiau mielų momentų. Ant scenos lipo ir tame pačiame kurse studijavę vyras su žmona, ant kurių rankų švelniai glaudėsi jų mažoji atžala.

GALERIJA

  • Per diplomų įteikimo ceremoniją Kaune – ir piršlybos
J. Petronio (VDU) nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (18)

Pensininke

Saunus jaunimas ir JIEMS dideles isminties , MEILES seimyniniame gyvernime.

ko nervuojatės

ne jums pasipiršo, tai nervuoajtės, tetulės

Bet

kokie pavydūs lietuviai. Čia jau yda. Tai alternatyvos neturi,tai puokštė ant žemės,tai šliaužiojimas keliais ir kt. Ar jūms skauda,kad kiti sugalvojo kažką. Juk ne daužo ar kažką blogo daro. Nematau nieko blogo. Jeigu jiems tinka,viskas gerai. Pati nenorėčiau taip,mėgstu privatumą.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS