Į dangų pakilo kauniečių svajonės | Diena.lt

Į DANGŲ PAKILO KAUNIEČIŲ SVAJONĖS

Kauno kolegijos (KK) studentai visus ragina svajoti ir prašė šiandien savo svajones atsinešti į Miesto sodą.

Svajoti gali visi

Svajonėmis buvo puošiama ir apipinama Laisvės alėja.

"Nesvarbu, ar tu jau turi anūkų, ar dar tik besiruoši eit į darželį, o galbūt įtemptai ruošiesi sesijai? Svajonių turime visi! Kokia yra tavo svajonė? Tapti sportininku? Aplankyti kitas šalis? O gal norėtum pakilti virš debesų?" - klausė studentai, kviesdami prisidėti siekiant rekordo - daugiausiai vienu metu į dangų balionais pakeltų svajonių.

"Esame pasiruošę paleisti daugiau kaip 300 balionų", - šeštadienio rytą pasakojo KK studentų atstovybės Ryšių su visuomene komiteto koordinatorius Matas Kėblis.

Grimo specialistai ir masažas

Rekordo buvo siekiama gerokai po pietų, tačiau šurmulys renginio vietoje prasidėjo dar prieš 9 val. ryto.

Renginio "Svajonių alėja" vietoje nuo 11 val. darbavosi  veido grimo specialistai. Jie mažiesiems padėjo tapti jų išsvajotais herojais. Pavyzdžiui, buvo galima pamatyti, kaip berniukas tampa lapiuku.

Masažistų komanda padėjo atsipalaiduoti suaugusiems miestiečiams.

Čia pat buvo galima išmėginti savo taiklumą - tam buvo paruoštas krepšinio kamuolys ir stovas. 

Neapsieita ir be vaišių. Praeiviai ne tik vaišinti užkandžiais, gėrimais, bet ir patys galėjo ką nors pasigaminti. 

Rašė svajones

O tuo tarpu ant vis daugiau balionų atsirasdavo po užrašytą svajonę. Kokios jos? "Kad viskas būtų taip, kaip aš pasakysiu", "Baigti metus be akademinių skolų", viena mergaitė rašė, kad nori būti siuvėja, kita svajojo apie nuosavą dviratį, kiti tenorėjo būti laimingais, troško sveikatos sau ir savo šeimai.

Gėrimus renginio metu gaminęs pirmakursis Ignotas Janulevičius pasakojo, kad svajonių neturi, tik planus. O vieni tokių būtų atidaryti sėkmingą restoraną, paruošti programą, pagal kurią vaikai mokyklose būtų mokomi gaminti valgyti.

Masažus dariusi kineziterapijos specialybės antrakursė Toma Valentinaitė teigė svajojanti apie sėkmingą karjerą ir laimingą šeimą.

Surengė naktines dirbtuves

"Svajonių alėja" yra Kauno kolegijos dienų dalis. Šią savaitę studentai dar buvo surengę ir naktines dirbtuves visos Lietuvos 10-12 klasių moksleiviams. Nekantraujantieji kuo greičiau susipažinti su studentišku gyvenimu ir išbandyti įvairius praktinius užsiėmimus tą padaryti galėjo neįprastu metu - naktį.

Vis tik populiariausias užsiėmimas, anot M. Kėblio, buvo marškinėlių su spauda kūrimas.

„Barakiada“, kai įvairiose rungtyse rungiasi bendrabučių atstovai, - dar viena smagi Kauno kolegijos dienų dalis, vykusi balandį.

Rašyti komentarą
Komentarai (5)

dd

siaubas, koks neekologiškumas dėl kelių minučių džiaugsmo.

Ieva

Super renginys. Žinoma, visada atsiranda kažkas neigiamo, pesimistiško, ir net staiga žmonės, kurie važinėja automobiliu į artimiausia parduotuvę esančia už dviejų gatvelių ar vietoj viešojo transporto važinėjimo į darbą renkasi automobilį pradeda rūpintis aplinkos tarša, yra kiek kvailoka. Reikia džiaugtis, kad atsiranda kas Kauną padaro spalvingesnį ir sugeba aukštajį mokslą pateikti patraukliai! Graži, orginali idėja. Judėkite pirmyn.

...

Kylantys balionai vers ir mus apie emigraciją pagalvot.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS