Ką veiks P. Mačiulis, kai V. Ušacko rinkiminė kova pasibaigė? | Diena.lt

KĄ VEIKS P. MAČIULIS, KAI V. UŠACKO RINKIMINĖ KOVA PASIBAIGĖ?

Buvęs Kauno vicemeras Povilas Mačiulis, dėl paramos Vygaudui Ušackui prezidento rinkimuose palikęs darbą savivaldybėje ir „Vieningo Kauno“ organizaciją, į politiką grįžti neplanuoja ir žada susitelkti į verslą.

„Ketinu susikoncentruoti į verslą. Esu keleto įmonių akcininkas, taip pat turiu idėjų naujiems projektams. O svarbiausia – galėsiu pasidžiaugti galimybe skirti daugiau laiko šeimai“, – BNS sakė P. Mačiulis.

Jis sakė taip pat neplanuojantis dalyvauti ateinančiuose savivaldos rinkimuose.

P. Mačiulis dar neturėjo progos pasikalbėti su V. Ušacku po to, kai šis sekmadienį pralaimėjo pirminius Tėvynės sąjungos–Lietuvos krikščionių demokratų sąjungos rinkimus Ingridai Šimonytei.

„Jeigu atvirai, dar nespėjome su juo ir komanda išsamiai aptarti rezultatų ir pasipasakoti apie ateities planus. Akivaizdu, jog Vygaudui pasitraukus iš tolimesnės rinkimų kovos šis mano gyvenimo etapas yra baigtas“, – sakė P. Mačiulis.

Jis sakė nesigailintis sprendimo palikti Kauno politiką dėl paramos V. Ušackui, tik apgailestavo, kad „Lietuva neteko unikalios galimybės turėti tikrą lyderį tarptautinių santykių kontekste“.

P. Mačiulis Kauno mero pavaduotoju trumpai dirbo 2011 metais, o vėliau į šias pareigas grįžo po sėkmingų „Vieningam Kaunui“ rinkimų 2015 metais.

Jis yra privačios mokyklos „Erudito licėjus“ bei dar kelių bendrovių akcininkas.

Rašyti komentarą
Komentarai (26)

Aiškumas yra

Dviračio žynios aiškiai pasakė.Vienam padėjo, dabar eis padėti Skverneliui.

gaila

kad Usackas /nuleido sparnus/ o mes juo tikejome gal pamate kokia baisi aplinka ir suprato kad sunku bus kovoti nes si s /politika/ liecia ne tik mus bet ir visus.....

ne į tema , bet svarbu mums visiems

šį straipsnį : ,,ES liberal-fašistai planuoja į Lietuvą atvežti 61,6 milijonus Afrikos ir Azijos okupantų" 2018-11-06
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS