Kaip jaučiasi namuose besigydantis A. Veryga? | Diena.lt

KAIP JAUČIASI NAMUOSE BESIGYDANTIS A. VERYGA?

  • 26

Dėl plaučių uždegimo Kauno klinikose atsidūręs sveikatos apsaugos ministras Aurelijus Veryga prieš savaitę išleistas gydytis namo. Šiandien portalas sulaukė žinių apie dabartinę ministro būklę.

„Ministras jaučiasi kur kas geriau. Nuo praeitos savaitės antradienio, kuomet buvo išleistas iš Kauno klinikų po intensyvaus šešių dienų gydymo, jis gydosi namuose, jam skirtas ambulatorinis gydymas. Ministras laikosi visų medikų nurodymų – vartoja skirtus vaistus, ilsisi, bando atgauti jėgas, būti daugiau laiko gamtoje“, – atskleidžia A. Verygos patarėja Lina Bušinskaitė-Šriubėnė.

Pasak jos, vienas iš gydančių medikų nurodymų ministrui – mažinti tempą darbe, nes labai tikėtina, kad tai buvo viena iš priežasčių dėl ministro ligos.

Po intensyvaus šešių dienų gydymo, jis gydosi namuose, jam skirtas ambulatorinis gydymas.

„Įtampa ir darbo tempas galėjo susilpninti imunitetą ir tai prisidėjo prie to, kad imuninė sistema nesusitvarkė su virusine infekcija, o ši komplikavosi į plaučių uždegimą, dėl ko ir prireikė medikų pagalbos. Šiandien su ministru bendravome ir jis džiaugiasi, kad plaučių uždegimas ir jo komplikacijos – praeityje, nors dar nėra pilnai pasveikęs ir reikia laiko organizmui atsistatyti“, – detalizuoja L.Bušinskaitė-Šriubėnė.

Aurelijus Veryga/Redakcijos montažas

Portalas primena, kad A. Veryga į medikus kreipėsi, kai kasmetinė ministrą kamuojanti alergija žiedadulkėms peraugo į virusinę infekciją, kuri komplikavosi į plaučių uždegimą.

"Facebook" nuotr.

GALERIJA

  • Kaip jaučiasi namuose besigydantis A. Veryga?
  • Kaip jaučiasi namuose besigydantis A. Veryga?
  • Kaip jaučiasi namuose besigydantis A. Veryga?
"Facebook" nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (26)

ka cia ji meluoja

sam puslapyje aiškiai parašyta kad bal 15 - 17 atostogos verygos, tai bent susitarkit kad abu taip pat meluotumet.

Tam>Tik Taip

Aplenkiai mane.100 proc.teisus.

argirdž

sako pasiilgino daigtą 7 cm
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS