„Kaunas 2022“: vyks kalėdinė atvirų durų diena | Diena.lt

„KAUNAS 2022“: VYKS KALĖDINĖ ATVIRŲ DURŲ DIENA

  • 0

"Kauno – Europos kultūros sostinės 2022" komanda dar sykį rengia atvirų durų dieną, kurios metu plačiau atveria savo biuro duris.

Svečiais kviečiami būti visi: kiekvienas miestietis, menininkai, kūrybininkai, verslininkai, kultūros organizacijų atstovai, savanoriai ir norintys tokie tapti.

Kartu su atvirų durų diena, vyksiančia gruodžio 6 d. 14–17 val. naujajame "Kauno 2022" komandos biure, įsikūrusiame Laisvės al. 36, prasidės ir nauja tradicija, mat nuo šiol atvirų durų dienos "Kauno 2022" biure vyks reguliariai, kas kelerius mėnesius.

2022-iesiems, kai Kaunas taps Europos kultūros sostine, nenumaldomai artėjant, projekto "Kaunas 2022" komanda nepaliauja augti, tobulėti ir pasipildyti naujais komandos nariais. Tai kelionė, į kurią jungtis skatinami visi neabejingi kultūriniams pokyčiams. Atvirų durų diena, vyksianti gyvosios bibliotekos principu – tai puiki proga susipažinti su nematoma "Kauno 2022" kasdienybe, daugiau sužinoti apie projekto programas bendraujant su jų kuratoriais ir galbūt net tapti projekto komandos dalimi.

Artėja viena gražiausių metų švenčių, todėl atvirų durų dienos metu biuro lankytojai bus vaišinami kalėdiniais skanumynais ir kava. Kad prisiminimai išliktų kuo ilgiau, renginio metu bus galima įsiamžinti "Printa Print" nuotraukoje, liksiančioje gražiu asmeniniu suvenyru.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS