Kaune – nauja kova dėl paimtų vaikų | Diena.lt

KAUNE – NAUJA KOVA DĖL PAIMTŲ VAIKŲ

  • 8

Kaune nauja kova dėl paimtų vaikų. Kelios dešimtys miestiečių pikete reikalavo grąžinti du berniukus, kurie beveik pusmetį negyvena su tėvais, praneša LNK žinių tarnyba.

Tėvai dėl tokios situacijos kaltina vienas kitą. 

„Vieną savaitgalį nuvežu vaiką pas tėtį ir randu jį išgėrusį. Iškviečiu policiją. Atvažiavę pareigūnai davė pūsti ne jam, o man. Nieko nepripučiau, nes ir negalėjau“, – sakė vaikų mama Laura Spūdienė.

Vaiko teisių specialistai įsitikinę, kad besiskiriančios šeimos namuose vaikams namuose grėsė realus pavojus.

 

Rašyti komentarą
Komentarai (8)

Charlotte Müller

Sveiki, Mano vardas yra Charlotte Müller, aš esu vokietis ir esu „Moon Light Loan Firm“ generalinis direktorius. Ar jums reikalinga greita, ilgalaikė arba trumpalaikė paskola, turinti palyginti mažą palūkanų normą, mažesnę kaip 3%? Ar šiais metais jus paveikiantis ekonomikos sunkumas? Siūlome saugias ir saugias paskolas (moonlightloanfirm@gmail.com) * Ar ieškote lėšų kreditams ir skoloms sumokėti? * Ar ieškote finansavimo savo verslui sukurti? * Ar jums reikia privačių ar verslo paskolų įvairiems tikslams? * Ar ieškote paskolų dideliems projektams vykdyti? Jei jūsų atsakymas yra „taip“, galiu jums padėti. * Galiu pasiūlyti iki 10 000 000 eurų. * Galima pasirinkti nuo 1 iki 30 metų. Jei susidomėjote, su šiuo el. Pašto adresu: (moonlightloanfirm@gmail.com) grįžkite atgal Turite 100% garantiją, kad gausite paskolą pasibaigus paskolos sandoriui. Šilti linkėjimai Ponia Charlotte Müller

Kaip matosi

Iš komentatorių aktyvumo, visi jau susitaikė su vaikų atiminėjimu, ir dabar bailiai laukia, kasgi sekantis nukentės. Svarbiausia ne aš. Na taip jums ir reikia. O Kauno vaikų teisės turi ir turės dar ilgai darbo. Tik įdomu, kokio žiaurumo reikia turėti, kad jose įsidarbinti. Įdomu ir koks jų miegas, po sunkios darbo dienos? Nevargina pastovūs košmarai sapnuose , kai vaikai spardosi, klykia iš siaubo, atimami iš tėvų? Matyt jau šitoms žmogystoms jau vistiek. Svarbu neblogas ir laiku išmokamas atlyginimas, o motiniški jausmai (tai kas gamtos duota) šalin.

Babunė

Kaip supratau tavo tokia nuomonė, kad vaikus geriausia patikėt auklėt kokiems pedryloms nei auklėt patiems tėvams. Čia tu tai norėjai pasakyt?
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS