Kauniečius vėl kviečia dalyvauti akcijoje „Neužmirštuolių pieva“ | Diena.lt

KAUNIEČIUS VĖL KVIEČIA DALYVAUTI AKCIJOJE „NEUŽMIRŠTUOLIŲ PIEVA“

  • 27

„Parodykime, kad vertiname Laisvės kovotojų auką, esame dėkingi ir laimingi, kad šiandien galime džiaugtis gyvendami nepriklausomoje Lietuvoje. Prisijunk – įsisek Neužmirštuolę“, – ragina akcijos „Neužmirštuolių pieva“ Kaune iniciatorė Rasa Duobaitė-Bumbulienė.

„Neužmirštuolė“ – tai nacionalinė iniciatyva, raginanti visus Lietuvos gyventojus Laisvės gynėjų dieną į atlapą įsisegti vieningą simbolį – Neužmirštuolės žiedą. 

„Neužmirštuolių pievos“ akcija – vienas iš renginių, skirtų paminėti Laisvės gynėjų dieną, Sausio 13-ąją.

Tradiciškai vykdavęs Vilniuje, jau antrus metus renginys vyks Kaune, kur kviečiama drauge švęsti Lietuvos laisvę ir suformuoti „Neužmirštuolių pievą“ iš žiedų, simbolizuojančių atminimą ir pagarbą tiems, kurie kovojo už Lietuvos laisvę. 

Sausio 13-osios minėjimas Karo muziejaus sodelyje

Vilmanto Raupelio nuotr.

Visi norintys sausio 12 d. 16 val. kviečiami susitikti Vytauto Didžiojo karo muziejaus sodelyje ir drauge pražydinti „Neužmirštuolių pievą“, taip prisimenant tautos didvyrių ryžtą ir drąsą ginant mūsų Tėvynę.

„Visiems atėjusiems parūpinsime Neužmirštuolės žiedų, tačiau „Neužmirštuolių pievai“ sukurti būtinai reikia Jūsų rankos ir širdies“, – pasakojo organizatorė.

 

 

Rašyti komentarą
Komentarai (27)

...

Gal geriau tuos masonų ženklus geltonomis žvaigždėmis pakeist?

nuomomė

Kaip kokie maži vaikai su savo gėlytėmis. Mano a.a. bobutė tokius vadino trizniais.

ARGI

ŽMONES,AR JŪS PAKVAIŠOT.?ATEIKIT SU VĖLIAVA,AŠ ATEISIU SU NEUŽMIRŠTUOLE,BET ATEIKIT PAGERBTI IR PRISIMINTI. MANAU LABIAUSIAI PUTOJASI TIE ,KURIE TĄ SAUSIO 13 RAMIAI MIEGOJO,O DABAR VAIZDUOJA SUPER PATRIOTUS.NUSIRAMINKIT,NIEKAS NEKLAUS KODĖL IR KUR BUVOT TĄ BAISIĄ NAKTĮ,PAGERBKIT DABAR IR NEIEŠKOKIT PRIEŠŲ KUR JŲ NĖRA,KAI BALSAVOM UŽ NEPRIKLAUSOMYBĘ ,VISI BUVOM SAVI,KODĖL DABAR GALVOSE SUMAIŠTIS?
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS