Kauno gatvių duobės neįveikiamos net sunkvežimiams | Diena.lt

KAUNO GATVIŲ DUOBĖS NEĮVEIKIAMOS NET SUNKVEŽIMIAMS

Kauniečiai dalijasi informacija, jog Šančiuose, Švenčionių gatvėje žiojasi itin didelės duobės, iš kurių išvažiuoti negali net sunkiasvoriai automobiliai. Šios gatvės rekonstrukcija buvo pradėta dar pernai, tačiau darbai iki šiol neužbaigti.

Socialiniame tinkle „Facebook“ pradėjo plisti nuotraukos, kuriose matyti, kaip į didelę duobę įkrito anglis vežęs sunkvežimis. Švenčionių gatvės duobės itin didelės, o šiuo metu dar ir pilnos vandens, tad paskendęs kone visas sunkvežimio ratas.

Grupės „Kur stovi policija Kaune“ nariai puolė komentuoti, jog Švenčionių gatvė dar praėjusiais metais turėjo sulaukti rimto kelininkų vizito, tačiau jie sutvarkė tik dalį šios gatvės atkarpos, o visą kitą paliko. Kauniečiai tikino, kad iki šiol dar nėra leidžiama važiuoti visa gatve, tačiau, matyt, ne visi žino, todėl ir pakliuvo į didelių duobių spąstus. Miesto tvarkytojai pripažino, kad Švenčionių gatvė yra tik iš dalies suremontuota.

„Pradėję rekonstruoti Švenčionių gatvę ją planavome eismui uždaryti visiškai. Tačiau atsižvelgėme į vietinių gyventojų bei įmonių prašymus ir gatvę palikome pravažiuojamą. Iki Naujųjų metų gatvėje paklota lietaus nuotekų sistema, pavasarį bus pradėta gatvės asfaltavimas, įrengsime naują apšvietimą. Šiuo metu atsivėrusias duobes kai tik leis oro sąlygos „užlopysime“ laikinomis priemonėmis, o iki vasaros pabaigos užbaigsime rekonstruoti visą gatvę“, – portalui kauno.diena.lt komentavo Miesto tvarkymo skyriaus vedėjas Aloyzas Pakalniškis.

Rašyti komentarą
Komentarai (40)

Šančiškis

Prie Kupčinskėlio visose gatvėse bulves sodinom ir ne tik mašinas, bet ir kojas laužėm, dabar viena Šančių užkampio gatvelė (Švenčionių g.) duobėta - kas kaltas, kad niekas tuo nepasirūpino, manau yra atsakingi už tą rajonėlį, tai juos kantuokim.

Praeivis

Prie rekonstruojamos gatvės truko vandentiekio vamzdis..vanduo paplovė gatvę...likviduos avariją, užpils paplautas vietas ir viskas...kas čia per tragedija?

Buvęs kaunietis

Ar man taip rodosi (iš komentarų) ar iš tiesų - prasidėjo kažkam saulėlydis
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS