Kauno klinikos daugiaaukštę automobilių stovėjimo aikštelę pastatyti tikisi kitamet | Diena.lt

KAUNO KLINIKOS DAUGIAAUKŠTĘ AUTOMOBILIŲ STOVĖJIMO AIKŠTELĘ PASTATYTI TIKISI KITAMET

Kauno klinikos kitais metais tikisi atidaryti daugiaaukštę automobilių stovėjimo aikštelę.

„Planuojama, kad jau kitais metais daugiaaukštės automobilių stovėjimo aikštelės statyba galėtų būti užbaigta“, – BNS sakė ligoninės atstovė spaudai Karolina Vaikšnoraitė.

Pasak jos, didžioji dalis iš 300 stovėjimo aikštelės vietų bus skirta Kauno klinikų pacientams ir juos lankantiems artimiesiems.

Šiuo metu baigiamas rengti techninis projektas ir dar šiemet turėtų prasidėti statybos darbai.

Sutartis dėl lengvųjų automobilių saugyklos projektavimo buvo pasirašyta 2016 metais, aikštelę pastatyti planuota dar pernai. Pasak Klinikų atstovės, procesai užsitęsė dėl to, kad pradinio projekto su 500 vietų automobilių stovėjimo aikštele nepavyko suderinti – tam nepritarė kaimyninių sklypų savininkai. Todėl projektavimo darbus teko atlikti iš naujo.

Pagal šiuo metu parengtą projektą, aikštelė bus trijų aukštų, dar vienas aukštas bus įrengtas po žeme.

Rangos darbų konkursą numatoma skelbti po to, kai bus baigtas rengti techninis projektas ir bus gautas statybą leidžiantis dokumentas.​

 

Rašyti komentarą
Komentarai (2)

Klaida

Kitąmet...

Anonimas

O saviems darbuotojams leidimu ivaziuot i darba nezada duoti? Nes dabar kad galetum dirbti diena tai dar turi uz stovejima susimoket, nes kliniku prieigose visur mokama. O viesuoju vaziuot negalime, nes del mazu atlyginimu dirbam per kelias ligonines, ir ne su savo masina nespetume i kita pamaina.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS