Kauno mero tėvas kursto aviatorius prieš sūnų | Diena.lt

KAUNO MERO TĖVAS KURSTO AVIATORIUS PRIEŠ SŪNŲ

„Kauno dienai“ išpublikavus rašinį apie tai, kad paveldosaugininkai susirūpinę S.Dariaus ir S.Girėno aerodromo teritorijos dalybomis, sunerimo ir Seimo narys Rytas Kupčinskas.

„Kadangi teisės aktais pripažinta šio kultūrinio paveldo teritorija yra vientisa ir nedaloma, kreipiuosi į jus prašydamas imtis visų galimų teisinių veiksmų, taip pat ir kreiptis į teismą, kad būtų išsaugotas unikalaus kultūros paveldo objekto teritorijos vientisumas“, – rašte aerodromo direktoriui Eugenijui Raubickui teigė R.Kupčinskas.

Dalį aerodromo sklypo skirti mokslo ir technologijų parko „Technopolis“ antrajam pastatui statyti ir eksploatuoti nusprendė Kauno miesto taryba, vadovaujama mero Andriaus Kupčinsko. Kauno meras A.Kupčinskas – Seimo nario  R.Kupčinsko sūnus.

„Minėtą sprendimą priėmė ne vien Andrius Kupčinskas, bet visa taryba balsų dauguma. Giminystės ryšių gal neakcentuokime. Aš su Seimo narys ir turiu teisę pareikšti savo poziciją dėl aerodromo“,  – sakė parlamentaras.

A.Kupčinskas apie tėvo kreipimąsi teigė girdįs pirmą kartą. „Jis su manimi nederino jokių raštų“, – kalbėjo meras.

„Tėvas yra išrinktas toje apygardoje, todėl žiūri jos reikalų. Aš atstovauju tarybą. Ji priėmė sprendimą, ir viskas. Mūsų pozicijos gali nesutapti, bet nereikia painioti asmeninių santykių“ – aiškino A.Kupčinskas.

Rašyti komentarą
Komentarai (38)

VLADIMIR

TEVAS TEISUS

diktatas

Seni,Tu rupinkis ,kad patektum i seima, perejes per vaikus,o ne diktuok merui

to KKK

Tu aviatorius? Agresyvokas, sakyčiau. Tau ne aerodromo reikia, o ligoninės, ten netoliese yra.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS