Kauno rajono savivaldybės meras ir Lietuvos policijos mokyklos viršininkas skatins fizinį aktyvumą | Diena.lt

KAUNO RAJONO SAVIVALDYBĖS MERAS IR LIETUVOS POLICIJOS MOKYKLOS VIRŠININKAS SKATINS FIZINĮ AKTYVUMĄ

  • 2

Kauno rajono savivaldybės meras Valerijus Makūnas ir Lietuvos policijos mokyklos (LPM) viršininkas Robertas Šimulevičius rugpjūčio 18 d. pasirašė bendradarbiavimo sutartį, kuri padės plėtoti fizinį aktyvumą ir sportinę veiklą.

Kauno rajono savivaldybės draugystė su policijos mokykla prasidėjo nuo pirmų dienų, kai būsimų pareigūnų kalvė įsikūrė Mastaičiuose.

„Džiugina jūsų glaudus ryšys su bendruomene, kurį užmezgėte per šiuos metus. Gyventojai jaučiasi saugūs, kad turi tokius kaimynus. Ši sutartis leis dar labiau plėsti mūsų bendradarbiavimo galimybes, ypač sporto ir fizinio aktyvo srityse“, – teigė Kauno rajono meras Valerijus Makūnas.

Savivaldybė kartu su LPM planuoja vykdyti ir įgyvendinti bendrus sportinius renginius, rengti įvairius projektus. Be to, pakaunės sportininkai ir bendruomenės nariai galės naudotis mokyklos sporto, dziudo, treniruoklių salėmis, lauko sporto aikštynais ir kita sporto infrastruktūra, o LPM kursantai ir darbuotojai – treniruotis Mastaičių baseine.

Džiugina jūsų glaudus ryšys su bendruomene, kurį užmezgėte per šiuos metus.

LPM viršininkas dėkojo merui už nuolatinę pagalbą: „Jūsų dėka LPM bendruomenė jaučiasi visaverčiais Kauno rajono šeimos nariais. Mes gauname iš jūsų daugiau, nei duodame.“

Nuo rugsėjo LPM pradės mokytis nauja kursantų laida – 136 jaunuoliai. LPM viršininkas papasakojo, kad norinčių mokytis šįmet buvo daug, tačiau atrankos metu nemažai jaunuolių atkrito. LPM nuolat plečia savo veiklą, organizuoja daug naujų mokymų, aktyviai bendradarbiauja su kitomis Europos šalių policijos mokyklomis.

 

Rašyti komentarą
Komentarai (2)

Fiz'Rūkas \\\\\.../////

Tai kad "ministrė" de"Bilaitė mylycynykąms uždraudė net bėgioti,o tik LĖTAI vaikščioti,kad lašiniai neištirptų.____Nepaklūstat "ministrei"? blogai.

Oho

6 str apie Kauno r... kiek šhaibikių...

SUSIJUSIOS NAUJIENOS