Kauno vienuolyne priglaustos ukrainietės gyvybę nusinešė vėžys | Diena.lt

KAUNO VIENUOLYNE PRIGLAUSTOS UKRAINIETĖS GYVYBĘ NUSINEŠĖ VĖŽYS

  • 0

Antradienį seserys benediktinės pasidalijo žinia, kad mirė viena jų priglaustų moterų. Gedulas ir laidotuvių išlaidų našta gulė ant jos dukros ir anūkės, taip pat besiglaudžiančių Kauno seserų benediktinių vienuolyne, pečių.

„Viena mūsų priglaustų ukrainiečių vakar iškeliavo pas Viešpatį. Yulia sunkiai sirgo vėžiu“, – spalio 11 d. rašė feisbuke seserys.

Mirusiosios dukra turi sveikatos problemų, anūkė – paauglė, finansinė parama šiuo sunkiu metu joms yra labai svarbi. Beje, mergaitė turi tapymo talentą. Prisidėti prie šios šeimos gerbūvio galima ir įsigyjant jos paveikslų.

„Būsime labai dėkingos, jei šią netekties valandą paremsite artimo žmogaus netekusias moteris. Jei turite galimybę, prisidėkite, kad ir nedidele auka prie laidojimo išlaidų. Lėšas galima pervesti į vienuolyno sąskaitą, paskirtyje nurodžius „AUKA LAIDOTUVĖMS“. Visi pervesti pinigai atiteks Yulios šeimai“, – nurodė vienuolės.

Viena mūsų priglaustų ukrainiečių vakar iškeliavo pas Viešpatį.

Sesuo Gabrielė portalui kauno.diena.lt pasakojo, kad ši ukrainiečių šeima vienuolyne atsidūrė pavasarį, kai bėgdamos nuo karo atsidūrė Varšuvoje, o po to jau Lietuvoje. Kauno vienuolyne rado ramybę ir saugumą, kurio joms tuomet taip trūko.

Tai ne vienintelės ukrainietės, priglaustos šiame vienuolyne. Kitos jau gyvena savarankiškai atskirai.


Paaukoti galite pervesdami į sąskaitą:

Kauno seserų benediktinių vienuolynas, SWEDBANKAS, LT397300010002264595.

Gairės: Kauno seserų Benediktinių vienuolynas, prieglobstis, auka, pagalba, mirė ukrainietė, karas Ukrainoje
Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS