Kviečia keliauti po Šimtmečio vietas ir dalyvauti žaidime | Diena.lt

KVIEČIA KELIAUTI PO ŠIMTMEČIO VIETAS IR DALYVAUTI ŽAIDIME

  • 0

Švęsdami Lietuvos atkūrimo šimtmetį, pažinkite savo krašto istoriją keliaudami.

Kauno regionas kviečia apsilankyti Birštono kurorte, Jonavos, Kaišiadorių, Kauno, Kėdainių, Prienų ir Raseinių rajonuose – kur keliautojų laukia 21 Šimtmečio objektas, liudijantis Lietuvos kūrimosi istoriją ir kovas už laisvę.

Šimtmečio regiono maršrute keliautojai taip pat ras vietas, kuriose siūloma susipažinti su senaisiais amatais, kultūriniu ir kulinariniu paveldu, pailsėti istorinėse vietose ar pasistiprinti geriausiose regiono kavinėse.

Visa informacija apie kelionių žaidimą "Šimtmečio regionas" (žemėlapis su visais objektais, dalyvavimo sąlygos) – "Facebook" grupėje "Šimtmečio regionas" ir tinklapyje krda.lt.

Šimtmečio regiono žemėlapius taip pat rasite Kauno regiono turizmo informacijos centruose ir internetiniuose puslapiuose: Birštono turizmo informacijos centre (B. Sruogos g. 4, Birštonas, visitbirstonas.lt); Jonavos turizmo informacijos centre (J. Basanavičiaus g. 3, Jonava, jonavatic.lt); Kaišiadorių turizmo ir verslo informacijos centre (Gedimino g. 48, Kaišiadorys, turizmas.kaisiadorys.lt); Kauno rajono turizmo ir verslo informacijos centre (Pilies Takas 1, Raudondvaris, Kauno rajonas, kaunorajonas.lt); Kėdainių turizmo ir verslo informacijos centre (Didžiosios Rinkos a. 6, Kėdainiai, kedainiutvic.lt); Prienų rajono savivaldybės administracijoje (Laisvės a. 12, Prienai, prienai.lt); VšĮ „Atrask Raseinius“ (Vytauto Didžiojo g. 17, Raseiniai, atraskraseinius.lt).

Kaip tapti žaidimo dalyviu ir laimėti prizą?

· Keliaukite po Kauno regioną;

· Lankykite Šimtmečio objektus;

· Fotografuokitės prie Šimtmečio objektų;

· Dalinkitės savo įspūdžiais "Facebook" grupėje "Šimtmečio regionas"

· Registruokitės žaidime, atsiųsdami aplankytų objektų nuotraukas bei savo vardą, pavardę ir kontaktinį telefono numerį elektroniniu paštu info@krda.lt.

Dalyvių registracija – iki 2018 m. lapkričio 11 d.

Svarbu! Norint laimėti žaidimo prizą, būtina aplankyti bent 3 Šimtmečio objektus iš 3 skirtingų savivaldybių.

Žaidimo trukmė – 2018 m. balandžio 3 d. - 2018 m. spalio 31 d.

Koks yra prizas?

Pagrindinis prizas – 3 dienų, 2 naktų poilsis su pusryčiais 4 asmenims kaimo turizmo sodyboje Kauno regione.

Prizų laimėtojai bus išaiškinti iškilmingame žaidimo uždarymo vakare, į kurį bus pakviesti visi užsiregistravę dalyviai.

Dalyviai, kurie aplankys visus Šimtmečio objektus (jų yra 21) ir atsiųs tai patvirtinančias nuotraukas, bus apdovanoti papildomais prizais.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS