Naujųjų metų sutiktuvės – šokių muzikos fiesta po atviru dangumi | Diena.lt

NAUJŲJŲ METŲ SUTIKTUVĖS – ŠOKIŲ MUZIKOS FIESTA PO ATVIRU DANGUMI

Rotušės aikštėje jau daugybę metų rengiamos Naujųjų metų sutiktuvės. Paskutinį 2017-ųjų metų vakarą kauniečiai ir miesto svečiai taip pat kviečiami čia burtis, kartu pasidalyti metų sandūros magija. Renginys – tradicinis, bet vyks anaiptol netradiciškai.

Gruodžio 31 d. nuo 22 val. prasidės naujametinė šokių muzikos fiesta, kuri tęsis iki sausio 1-osios 1.30 val.

Rotušės aikštės virsmui į modernią diskoteką puikiai pasitarnaus išmaniosios kubų sienos. Viename langų bus įkurdintas didžėjus. Sienos taps tarsi scena. Jose bus įmontuota 12 lazerių ir kt., kartu su didžėjumi parinktais ritmais kursiančių šio didžiulio vakarėlio nuotaiką.

„Bus daug geros muzikos, šviesų, apšvietimo, efektų“, – žadėjo renginio organizatorius bendrovės „Medusa Concert“ vadovas Remigijus Knabikas.

Laiką iki Naujųjų metų aikštėje skaičiuos specialus laikrodis. Vidurnakčio įspūdį ir metų virsmo jaudulį sustiprins pirotechniniai efektai.

„Sienos aukštos, apšvietimo įrenginiai bus išdėlioti skirtingais aukščiais. Su video, dūmų efektais, lazeriais viskas turėtų atrodyti tikrai neblogai“, – sprendė rengėjas ir pridūrė: „Priklausys nuo oro, gal dar ką nors įdomaus sugalvosime“.

Tą vakarą dirbs Kalėdų miestelis, tad bus galima čia pat pasivaišinti karšta arbata, kava ar pasmaguriauti. Veiks ir edukaciniai nameliai, interaktyvus nuotraukų namelis.

„Į Rotušę tradiciškai kviečiame vykti su viešuoju transportu, nes vakare šioje miesto dalyje bus apribotas automobilių eismas. Aikštėje bus įrengta speciali vieta pirotechnikai, jei gyventojai tokios atsineš į renginį ir norės šaudyti“, – informavo R.Knabikas.

Dėl saugumo rekomenduojama į renginį nesinešti stiklo taros.

Gruodžio 23, 26, 30 d. aikštėje 13-14 val. Rotušės aikštėje prie Kalėdų eglės svečiuosis Kalėdų senelis, Vėjų fėja, zuikiai ir kiti personažai.

Rotušės aikštė ir eglė šiemet papuošta išmaniosiomis lemputėmis, kurios gali rodyti fejerverkus, sveikinimus. Po eglės įžiebimo buvo papildomai apšviesta aikštė, namukai. Kad pagyvintų vaizdą, mėlynai apšviesta rotušė.

„Papildomai pridėjome 22 tūkst. spingsulių lempučių. Eglė nuo pat pradžių iš apačios buvo apšviesta halogenais, bet vaizdui paįvairinti papildomai pridėjome masinės gamybos girliandų lempučių“, – pasakojo „Medusa Concert“ vadovas.

Rašyti komentarą
Komentarai (14)

Jo

O paskui visi vemsim ant BBD

...

Tai nusimato DogStyle'inis robaksiukas?..

Tūsovas

Sutarta! Susitinkam 23 val,(+-15min), prie seno pašto durų. Mikas visada su manim, tik ir laukia gaut įslyst į tamsą. Kaip senai kramsnojau papaaa....
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS