Nuo pirmadienio remontui uždaromas Marvelės viadukas | Diena.lt

NUO PIRMADIENIO REMONTUI UŽDAROMAS MARVELĖS VIADUKAS

  • 8

Kauno miesto savivaldybė praneša, kad valstybinius kelius tvarkanti AB „Via Lietuva“ nuo pirmadienio remontui uždaro Marvelės viaduką.

Vairuotojai, atvykstantys nuo Akademijos, naudotis nuvažiavimu į Užnemunės gatvę negalės iki pat rudens.

„Kauno tiltai“ informavo savivaldybės administraciją apie kritinės būklės viaduką. Kelininkai papildomų saugumo priemonių imasi dėl automobilių apkrovos padidėjus statinio vibracijai. Baiminamasi, kad neuždarius eismo viadukas gali elementariai neatlaikyti.

Beveik 4 mėnesius nuo Marijampolės pusės atvykstantys vairuotojai turės rinktis apylankas per Noreikiškes, Garliavą arba A1 magistralinį kelią.

Dėl šios priežasties keisis 18-ojo autobuso maršrutai. Iš Ringaudų iki VDU Žemės ūkio akademijos stotelės autobusai važiuos įprasta trasa, o nuo ten – Universiteto g.,  Šiltnamių g., Julijanavos g., Europos pr., Veiverių gatve iki Vytauto Didžiojo (Aleksoto) tilto stotelės, ir toliau tęs kelionę įprasta trasa.

Iš Geležinkelio stoties iki Vytauto Didžiojo tilto autobusai važiuos įprasta trasa, toliau – Veiverių g., Europos pr., Julijanavos g., Šiltnamių g., Universiteto gatve ir iki Ringaudų autobusai važiuos įprastai.

Vykstant viaduko remontui, ratu kursuos ir papildomas 00 numeriu pažymėtas autobusas. Plačiau http://www.stops.lt/kaunas/.

GALERIJA

  • Nuo pirmadienio remontui uždaromas Marvelės viadukas
  • Nuo pirmadienio remontui uždaromas Marvelės viadukas
Rašyti komentarą
Komentarai (8)

jo

ir vel 4 metus "remontuos"

Sniečkus

Butina kad kius remontuotu 7/24 ypač nakti !

Valius

Visiems nepatenkintiems siūlau nuvažiuoti į Vilnių automobiliu ir praleisti ten visą dieną. Ten remontai beveik nevyksta, tačiau pagal spūstis atrodo, kad visi keliai perkasti. Manau įvertinsit laikinus nepatogumus Kaune ir būtinas pertvarkas bei remontus, kad ateityje eismas būtų dar patogesnis
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS