Paaiškėjo, ką „valstiečiai“ planuoja remti Kauno mero rinkimuose | Diena.lt

PAAIŠKĖJO, KĄ „VALSTIEČIAI“ PLANUOJA REMTI KAUNO MERO RINKIMUOSE

Valdančioji Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjunga per Kauno mero rinkimus ketina remti dabartinį merą, „Vieningo Kauno“ atstovą Visvaldą Matijošaitį.

„Dar nėra skyriaus valdybos sprendimo, bet tikėtina, kad skyrius kandidato į merus nekels ir bus palaikymas dabartinio mero V. Matijošaičio kandidatūrai“, – žurnalistams pirmadienį sakė „valstiečių“ lyderis Ramūnas Karbauskis.

„Valstiečių“ sąrašas savivaldos rinkimuose dalyvautų atskiru sąrašu.

Už uždarų durų vykstančiame tarybos posėdyje „valstiečiai“ pirmadienį patvirtino 25 kandidatus į merus, dėl jų jau yra apsisprendę skyriai. Visus kandidatus į merus partija planuoja turėti lapkritį.

„Aptarėme būsimą rinkimų kampaniją, jos specifiką“, – sakė R. Karbauskis.

Dėl didmiesčių, pasak R. Karbauskio, kol kas sprendžiama nebuvo, patvirtintas tik kandidatas į merus Marijampolėje – juo keliamas Seimo narys Kęstutis Mažeika.

Savivaldos rinkimai Lietuvoje vyks 2019 metų kovą.

V. Matijošaitis svarsto siekti antrosios kadencijos Kauno mero poste, tačiau oficialiai apie savo kandidatavimą kol kas paskelbęs nėra.

Rašyti komentarą
Komentarai (87)

dfg

NU MATJOSIUS PAREME KOLUKIETI ,O DABAR JIS PAREMS MATJOSIU LOGISKA GI CIA TIE PATYS..

Jonas

Tik Matijosaitis,

už Matijošaitį

Ak, kiek konservų pasipylė liaupsinti nevykėlį andriuką (beje, ką jis gero veikia Seime?) ir pulti dabartinį merą, nesvajokit - išrinksim Matijošaitį
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS