Paskelbta, kaip viešasis transportas Kaune kursuos paskutinę metų naktį | Diena.lt

PASKELBTA, KAIP VIEŠASIS TRANSPORTAS KAUNE KURSUOS PASKUTINĘ METŲ NAKTĮ

  • 4

Paskutinę metų dieną viešasis transportas Kaune kursuos įprastai, tačiau naktimis iš gruodžio 30 d. į 31 d., iš gruodžio 31 d. į sausio 1 d. bus pokyčių.

Informuojama, kad gruodžio 31 d. organizuojamas renginys  Rotušės aikštėje, kurio pradžia 22.30 val., numatoma pabaiga 00.30 val. Naujųjų metų naktį važiuos 1-ojo Vaidoto g.–Islandijos pl., 5-ojo Petrašiūnai–Varnių g., 11-ojo Islandijos pl.–Kaniūkai, 15-ojo Partizanų g.–Centras maršrutų troleibusai.

Šventiniu laikotarpiu nuo 2018 m. gruodžio 27 d. iki sausio 1 d. visomis naktimis važiuos 13-ojo N, 14-ojo N ir 37-ojo N maršrutų autobusai.

Naktimis iš gruodžio 30 d. į 31 d., iš gruodžio 31 d. į sausio 1 d. autobusai važiuos pagal šeštadienio eismo tvarkaraštį.

Rašyti komentarą
Komentarai (4)

Su šventėmis

Kas švenčia, tas ir švenčia.O kas dirba, tas ir dirba.Toks gyvenimas.O šiaip tai kame problema?Juk pasikeis tik data.Viskas juda toliau. Kas sugeba, šventę pasidaro bet kada.

Atsakymas į ... Komentarą

Silpnaproti Lietuvos pilietį, švęsti nori ir GMP, POLICIJA BEI UGNEGESIAI GELBĖTOJAI. BET JIE DITBS. Ačiū visoms tarnyboms, RAMIŲ JUMS NAUJŲJŲ METŲ

Reikalauju!

Kad 13 N ir 14 N maršrutais važinėtu troleibusai, kaip ankščiau, ir tegu Kauno autobusai neklaidina keleivių, nes 13 ir 14 maršrutai yra TROLEIBUSŲ, O NE AUTOBUSŲ!
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS