Piktinasi bendrove „Kauno vandenys“: už išbėgusį vandenį teks mokėti mums? | Diena.lt

PIKTINASI BENDROVE „KAUNO VANDENYS“: UŽ IŠBĖGUSĮ VANDENĮ TEKS MOKĖTI MUMS?

Kalniečių gyventojas piktinasi bendrovės „Kauno vandenys“ darbais. Jis tikina, kad iš vieno miesto šulinio jau nuo pavasario vanduo bėga, tačiau tvarkyti jo nėra kam. Jis svarstė, kad už išbėgusį vandenį greičiausiai teks mokėti visiems kauniečiams.

„Jau nuo pavasario ties Šiaurės pr. 93 namu užsikimšęs ir pratekantis kanalizacijos ar vandentiekio šulinys. Tikriausiai čia vandentiekio šulinys, nes nedvokia. Įmonė „Kauno vandenys“ jau seniausiai apie tai įspėti. Ir ką? Ogi tik prieš kelias dienas ėjau pro šalį. Kaip matome, jiems visiškai vienodai, vanduo toliau iš šulinio upeliu bėga. Nieko tokio, gyventojai už vandenį sumokės. Apmaudu, kai tokia netvarka, garbės žodis“, – sakė kaunietis Valdas.

Bendrovės „Kauno vandenys“ generalinis direktorius Vilius Burokas tikino, kad problema yra žinoma. Šulinys jau buvo sutvarkytas, tačiau, matyt, vėl pasikartojo senos bėdos.

Apmaudu, kai tokia betvarkė, garbės žodis.

„Taip, tai vandentiekio šulinys. Vandens nutekėjimas įvyko dėl vandentiekio sklendės gedimo. Pranešimą apie iš šulinio besisunkiantį vandenį bendrovės „Kauno vandenys“ avarinė tarnyba yra gavusi liepos 5 d., nuvykus į vietą buvo sutvarkyta vandentiekio sklendė ir sustabdytas vandens nutekėjimas. Po šio pranešimo vėl planuojama vykti į vietą ir aiškintis priežastį bei sutvarkyti gedimą“, – komentavo jis.

"Kauno dienos" skaitytojo nuotr.

GALERIJA

  • Piktinasi bendrove „Kauno vandenys“: už išbėgusį vandenį teks mokėti mums?
  • Piktinasi bendrove „Kauno vandenys“: už išbėgusį vandenį teks mokėti mums?
  • Piktinasi bendrove „Kauno vandenys“: už išbėgusį vandenį teks mokėti mums?
"Kauno dienos" skaitytojo nuotr.
Gairės: vandentiekis, bėgantis vanduo, Kauno vandenys, Šiaurės pr., gedimas, skaitytojo naujiena
Rašyti komentarą
Komentarai (18)

Skaitliukas

Skaitliukai vandens turbut tik LT yra,nes buvau Suomijoj.Norvegijoj,Airijoj ten skaitliuku vandens nera.

zalemunčikas

Lyginant su Kauno energija, Kauno vandenys yra angelai. Lupikauja tik šilumininkai

Žemiau rašiusiam

Apie ką kalbate? Apie šiuos ar anuos laikus? Taip, tada pagrindinė vandens masė buvo gaunama iš gręžinių. Tačiau jūsų žinios labai jau paseno, dabar apie 75 procentai vandens yra upių vanduo. Suprantama, deramai apdorotas. O siurblių elektra tiek brangi, kad jos savikainą padengia gal apie 1000 vartotojų.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS