Po „Kauno dienoje“ paskelbto pagalbos prašymo – netikėta atomazga | Diena.lt

PO „KAUNO DIENOJE“ PASKELBTO PAGALBOS PRAŠYMO – NETIKĖTA ATOMAZGA

  • 15

Penktadienį portalą kauno.diena.lt pasiekė skaitytojo pagalbos prašymas – vyras, patyręs kone 1 tūkst. eurų nuostolį, siekė surasti jo piniginę pasisavinusią moterį. Nepraėjus nė parai ieškoma moteris pati susisiekė su kauniečiu ir išreiškusi atgailą dėl savo elgesio pinigus grąžino.

Jau rašėme, kad spalio 10 dieną Aleksote, Veiverių g. 150 esančiame prekybos centre „Iki“ kaunietis pasijuto apvogtas. 

Vyras pasakojo, kad vagystė įvyko, kuomet jis jau stovėjo prie parduotuvės kasos ir atsiskaitė už pirkinius.

„Manęs pardavėja paprašė paieškoti centų, todėl rankoje laikytą piniginę pasidėjau šalia ant prekystalio. Atsiskaičiau, o tada mane kažkas užkalbino. Visai pamiršau apie ne vietoje paliktą piniginę, pasiėmiau pirkinių krepšį ir išėjau. Tik grįžęs pastebėjau, kad piniginės neturiu“, – tos dienos įvykių seką prisimena pašnekovas.

Netrukus vyras grįžo atgal į prekybos centrą „Iki“, čia buvo peržiūrėti vaizdo įrašai ir išsiaiškinta kaltininkė. Jos nuotrauką pašnekovas prašė paviešinti vildamasis, kad atsiras žmonių, ją atpažįstančių.

Ji parašė žinutę, labai atsiprašė ir pasakė, kad nori grąžinti tai, ką paėmė.

Portalo žiniomis, vyro lūkesčiai išsipildė su kaupu. Tą pačią dieną, nepraėjus nė valandai, iš neprisistačiusios moters sulaukta skambučio.

„Moteriškas balsas pasakojo, kad rado piniginę ir ją paliko apsaugos darbuotojams vienoje parduotuvėje Šilainiuose. Kadangi jau buvome kreipęsi į pareigūnus, paprašėme jų pagalbos ir atsiimant paliktą piniginę. Kuomet ji pateko į mūsų rankas, buvome šokiruoti. Joje radome paliktus tik 5 eurus“, – penktadienio įvykius pasakojo kaunietis.

Kadangi dingusi pinigų suma buvo nemaža, policija tyrimo nenutraukė, o įtariama vagilė buvo ieškoma toliau. Tačiau didelio atgarsio ir internautų dėmesio sulaukusi „Kauno dienos“ publikacija davė rezultatų – nuotraukoje esanti moteris jau šeštadienį pati susisiekė su kauniečiu.

„Ji parašė žinutę, labai atsiprašė ir pasakė, kad nori grąžinti tai, ką paėmė. Sekmadienį visi pinigai man buvo persiųsti atgal“, – džiaugsmo dėl tokios atomazgos neslėpė skaitytojas.

Vyras ir visa jo šeima dėkoja pilietiškiems, aktyviai informaciją suteikusiems žmonėms.

„Džiugu, kai žmonės nelieka abejingi kito nelaimei. Nuoširdus ačiū kiekvienam“, – pokalbį baigia jis.

Rašyti komentarą
Komentarai (15)

Es

Vandai gluše tu

vanda

jei ji tokia vagile ,tai gal ir geles vogtos is kapiniu .pernai mano tevu kapus apvoge parazitai ir medelius dekoratyvinius isrove ir geles :( ot verkiau ,kaip primusta .Taip isniekino kapeli

ALGIS

Tokioje aprandoje tik ir slėpti vogtus daiktus
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS