Policininkai iškylai pasirinko Zapyškį | Diena.lt

POLICININKAI IŠKYLAI PASIRINKO ZAPYŠKĮ

  • 6

Paskutinį liepos penktadienį kelių šimtų policininkų būrys su generalinio komisaro pavaduotoju Mariumi Draudvila priešakyje išsirikiavo aikštėje prie Zapyškio Šv. Jono Krikštytojo bažnyčios. Lietuvos bažnyčių motina tituluojamos šventovės niekas nesiruošė pulti – policininkai sėdo ant dviračių ir numynė Kačerginės link.

Policijos departamento prie Vidaus reikalų ministerijos Komunikacijos skyriaus vedėjas Ramūnas Matonis sakė, kad iškylos į gamtą yra departamento tradicija, padedanti pareigūnams neformaliai pabendrauti, atsipalaiduoti, skatina jų motyvaciją. „Tokius žygius – pėsčiomis arba dviračiais – organizuojame kasmet. Renkamės gražiausias Lietuvos vietas, šį sykį nusprendėme pasigrožėti Kauno rajono gamta“, – pasakojo skyriaus vedėjas.

Policijos pareigūnus ir jų šeimas pasveikino ir gerų įspūdžių linkėjo Kauno rajono meras Valerijus Makūnas. Kauno apskrities VPK viršininkas Mindaugas Baršys dėkojo merui už ilgametę paramą policijai ir kartu įgyvendintus projektus.

Lietuvos policijos kapelionas Algirdas Toliatas linkėjo iškylautojams ne tik bendrauti tarpusavyje, bet ir pasveikinti kelyje sutiktus žmones, atsinaujinti dvasia.

Dviratininkai apžiūrėjo kultūros laivą „Nemuno 7“, medines Kačerginės vilas, užkopė į Pyplių piliakalnį, aplankė Kauno senamiestį ir jame įsikūrusius Krepšinio namus. Grįžusių į Zapyškį laukė ekskursija, pasiplaukiojimas katamaranu „Zapyškis“, kolektyvinės vaišės.

Pareigūnų atžaloms buvo parengta trumpesnė žygio atkarpa, jie taip pat turėjo galimybių pažaisti lauko žaidimus, pasigaminti aitvarų, pasivaišinti ledais užeigoje „Piliakalnio kiemelis“.

Rašyti komentarą
Komentarai (6)

ogi

saugiausia vieta nuo wagner atvira ir pasinert yra kur su akvalangu ir poilsis okey...

Marius

Sveiki visi,Šaunuoliai policininkai aš dirbu zapiskyje ir buvo policijos suvažiavimas labai džiaugiuosi už labai tvarkingus,mandagus ir suprantancius kaip vyksta visa tvarka.bendradarbiavimas buvo aukštame lygyje.aciu jiems kad jie mus saugo.

su treneris

labai seksualiai atrodo ta raudona policininkė-galėtų dirbti "plaštake" prie autostrados
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS