Praneša skaitytojas: Šv. Mato gimnazijoje paniekinta Lietuvos trispalvė | Diena.lt

PRANEŠA SKAITYTOJAS: ŠV. MATO GIMNAZIJOJE PANIEKINTA LIETUVOS TRISPALVĖ

Šv. Mato gimnazijoje nufilmuota, kaip keli personalo darbuotojai rodo nepagarbą Lietuvos Respublikos vėliavai. Du vyrai trispalve gaudė į patalpas įskridusį balandį.

Portalą kauno.diena.lt pasiekė vaizdo įrašas, kuriame užfiksuotas netinkamas dviejų vyrų elgesys. Į redakciją parašęs kaunietis tikino, kad veiksmas vyko Vaidoto gatvėje esančioje Šv. Mato gimnazijoje.

Įraše matyti, kaip į patalpą įskrido balandis, o du vyrai stengiasi į pagauti. Tam vienas vyras panaudojo Lietuvos vėliavą. Su rankose laikoma trispalve jis prisiartino prie paukščio ir užmetė vėliavą ant jo. Vaizdą užfiksavę kauniečiai įsitikinę, kad vėliavos negalima mėtyti ant žemės, ji taip pat nėra tinklas paukščiams gaudyti, todėl gimnazijos darbuotojai elgėsi tikrai nepagarbiai.

„Siunčiu filmuotą medžiagą apie Šv. Mato gimnazijos personalo nepagarbą Lietuvos valstybės vėliavai. Vaizdas beveik šokiruoja“, – tokį prierašą prie atsiųstos vaizdo medžiagos paliko kaunietis.

Kol kas su Šv. Mato gimnazijos vadovybe, kad ši paaiškintų tokį darbuotojų elgesį, portalui kauno.diena.lt susisiekti nepavyko.

Kauno miesto savivaldybė nuo komentarų susilaikė, nes ji nėra šios gimnazijos steigėja. Jos steigėja yra Vilkaviškio vyskupija.

Kauno miesto savivaldybė šiemet nepratęsė patalpų, kuriose įsikūrusi ši gimnazija, panaudos sutarties ir jas linkusi suteikti KTU Inžinerijos licėjui.

Gairės: Lietuvos vėliava, Trispalvė, paniekinta vėliava, Šv. Mato gimnazija, skaitytojo naujiena
Rašyti komentarą
Komentarai (43)

Limantas

Varys bizniuka ponia nuo kalno...

Anonimas

sklinda gandai, kad AMB vėliavą skuduru pavadino.

Anonimas

Girdėjau kad Matijosaitis ten Rupainiene istroins diriektore. Apsiliciejins ten visos mokytojos :D Pradės listi direktorei ten kur nesueina. :D O vaikai jau dabar į kitas mokyklas uzsirasineja kitiems metams. Lauksim Kauno dienos ditirambu apie auganti mokinių skaiciu prestiz licejuj
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS