Prieš pat Naujuosius metus – į nuotaikingą bėgimą | Diena.lt

PRIEŠ PAT NAUJUOSIUS METUS – Į NUOTAIKINGĄ BĖGIMĄ

  • 3

S.Dariaus ir S.Girėno sporto centras gruodžio 30-ąją rengia naujametinį "Ąžuolyno bėgimą", kuris bus nepaprastai nuotaikingas ir kupinas šiltų emocijų.

"Bėgimo kultūra Lietuvoje kasmet populiarėja, fizinis aktyvumas vis svarbesnis, todėl organizuojame trečią šiemet "Ąžuolyno bėgimą". Tai tradicinis renginys, jis vyksta pavasarį ir rudenį, o nuo šiol – ir žiemą. Naujametinis "Ąžuolyno bėgimas" žada šventišką atmosferą, pakilią nuotaiką. Stengsimės išjudinti didelius ir mažus, abejingus ir aptingusius Kauno miesto gyventojus bei jų svečius pačioje S.Dariaus ir S.Girėno stadiono širdyje. Bėgikai galės senus metus baigti dar vienu iššūkiu. Lauksime ir vaikučių, ir garbingo amžiaus senjorų", – sakė S.Dariaus ir S.Girėno sporto centro direktorius Giedrius Bielskus.

Naujametinio Ąžuolyno bėgimo tikslas – šaltuoju metų laiku įkvėpti žmones sveikai ir aktyviai gyventi, pasitikti ateinančius metus su naujomis svajonėmis, siekiais, tikslais, gera savijauta.

Naujametinis bėgimas dalyvių širdyse paliks nuoširdų pėdsaką ir gražiausių įspūdžių.

"Šventiniu laikotarpiu paskęstame savo darbuose, todėl nenuostabu, kad ir ruoštis šventėms pradedame paskutinę akimirką. Tai laikotarpis, kai skubame, lekiame ir pervargstame nuo įtemptų dienų krūvio. Todėl visus raginame iš anksto registruotis naujametiniam bėgimui, atvykti pasipuošus kalėdine atributika. Sukurkime šventę ne vien sau, bet ir kitiems", – kalbėjo G.Bielskus.

Bėgikai galės įveikti 3 ir 6 km, trasos drieksis per S.Dariaus ir S.Girėno stadioną, Ąžuolyno parką ir Žaliakalnį (šios rungtys – mokamos).

Pradinukams ir mažesniems sporto mėgėjams bus surengti 100 m bėgimai, o linksmiausius, šventiškai apsirengusius dalyvius kviečiame į netradicinį "Fun run" – "Kauno dienos" 800 m bėgimą: du ratai aplink stadioną, kuriame netrūks šurmulio ir originaliai pasipuošusių renginio dalyvių. Registracija į vaikams ir šeimoms skirtus bėgimus – nemokama.

"Žiema šalta tik neturintiesiems šiltų prisiminimų. Tegul šis naujametinis bėgimas dalyvių širdyse paliks nuoširdų pėdsaką ir gražiausių įspūdžių", – linkėjo būsimo renginio organizatoriai.

Medaliai ir rėmėjų prizai laukia visų vaikų, bėgsiančių 100 m, taip pat ir 3 km bei 6 km distancijų dalyvių. Rėmėjai paruoš savo dovanėlių, galbūt į svečius atvyks ir Kalėdų Senelis!

Daugiau informacijos ir registracija azuolynobegimas.lt.

Rašyti komentarą
Komentarai (3)

Jackau Kleckau

Vajėėėė koks nuotaikingas bėgimas...Tokio dar nemačiau gyvenime.

NU nu

maršrutu Kaunas - Londonas

Naudingiau

Būtų jei tokia gausybė atliktų gerus darbus, bet nelakstytų kaip avys įkirptos į uodegą. Iš to jokios naudos, tik dar eismui trukdys.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS