Per SEL koncertą bus ribojamas eismas: ragina vykti viešuoju transportu | Diena.lt

PER SEL KONCERTĄ BUS RIBOJAMAS EISMAS: RAGINA VYKTI VIEŠUOJU TRANSPORTU

  • 31

Jau šį šeštadienį, rugpjūčio 26 dieną, Dariaus ir Girėno stadione vyks grandiozinis SEL koncertas. Miesto atstovai informuoja, kad siekiant stadiono prieigose suvaldyti transporto srautus, į Perkūno alėją galės patekti tik gyventojai. Renginio dalyviams rekomenduojama atvykti autobusais ar troleibusais.

„Renginio dieną įvažiavimas į Perkūno alėją bus uždarytas. Įleidžiami tik gyventojai, pateikę dokumentus apie gyvenamą vietą“, – informavo Kauno miesto savivaldybė.

Miesto atstovai įvardijo ir kitą svarbią informaciją.

„Patariame į stadioną keliauti pėsčiomis arba rinktis viešąjį transportą. Prieš renginį (18–21 val.) ir po jo (24–01 val.) iki „Sporto gatvės“ stotelės be įprastų maršrutų kursuos ir trys papildomi. Visgi nusprendus atvykti automobiliu, jį siūlome pasilikti atokiau nuo stadiono: požeminiuose parkinguose Vienybės aikštėje arba Autobusų stotyje, „Akropolio“ daugiaaukštėje aikštelėje ar prie prekybos centrų „Molas“, „LIDL“ (K. Baršausko g.) – šiose aikštelėse privalu laikytis numatytos tvarkos. Taip pat automobilius galima palikti Karaliaus Mindaugo prospekte, Tunelio gatvėje ir Radvilėnų plento dešinėje pusėje“, – dėstė misto atstovai.

Įleidžiami tik gyventojai, pateikę dokumentus apie gyvenamą vietą.

Taip pat skelbiama, kad šeštadienį bus atidaryta rekonstruota Radvilėnų plento atkarpa nuo Vydūno alėjos, Zoologijos sodo. Čia koncerto metu suplanuotas vienpusis eismas Tunelio gatvės link. Viena eismo juosta bus paskirta automobilių parkavimui.

„Ketinantiems važiuoti taksi ar naudotis pavežėjų paslaugomis, rekomenduojame kviestis transportą Radvilėnų plente, ties Zoologijos sodu“, – dar vieną būdą, kaip pasiekti Dariaus ir Girėno stadioną, įvardijo savivaldybė.

„Prašome būti supratingiems, planuoti laiką ir į renginį atvykti anksčiau (vartai bus atverti nuo 18 val.), stebėti ženklus bei nuorodas“, – į kauniečius ir miesto svečius kreipėsi savivaldybės specialistai.

Rašyti komentarą
Komentarai (31)

Simona

Selas, deja ne bet koks, tai viena. Antra, kuri šou muzikos žvaigždė po savo koncertų yra suorganizavusi nemokamą traukinį žmonėms parvykti namo į Vilnių? Kuri? Parašykit. O paskui juodinkint gerb. E. Dragūną! Apgailėtini vargetos, jūs visi komentatoriaj!!!

Nenori klausyti jo rėkavimo

Nu bl bl tas krabas nenormalus įsileido tą narkošą į Kauną,kodėl Klaipėda tokio pagerinto neisileido?

Povilas

Gaila tų žmogėnų,palaikančius šitą neūžaugą,kuris nesilaiko įstatymų, karts nuo karto prisidirba ir šiaušiasi prieš kelių policiją, pamatęs ,kad labai daug žmonių buvo nepatenkinti dėl jo rusofašistų palaikymo, pakeitė plokštelę ir ...patapo ukrainiečių gerbėju...tik dėl bukystų priviliojimo į koncertą [ o kad kvailių yra,matome iš valstiečių šeimų maršo,partijos celofanui įkūrimo, langų daužymo ar DP pirmininko didelio noro naikinti greičio matuoklius ir skrajoti-žudyti ant belekiek]. Ablauchų buvo seniau, bus jų ir ateityje.Nesuprantu tik Dariaus ir Girėno stadiono vado Kalniečio, nejau nesugeba rasti kuo užpildyti stadioną ? Su tokiais klientais dirbdamas, prarasi ir gerbėjus,ir garbę...Apgailėtina.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS