Žaliakalnio gatvėse – nauja eismo tvarka | Diena.lt

ŽALIAKALNIO GATVĖSE – NAUJA EISMO TVARKA

  • 13

Dalyje Žaliakalnio gatvių nuo šio antradienio įsigaliojo vienpusio eismo tvarka. Eismas viena kryptimi nuo šiol vyksta Kalniečių gatvės atkarpoje nuo Utenos iki Zanavykų gatvės, Širvintų, Molėtų ir Leliūnų gatvių atkarpose nuo Kalniečių gatvės iki Savanorių prospekto.

Vairuotojai, norėdami patekti į Širvintų, Molėtų ir Leliūnų gatvių atkarpas, turės vykti Zanavykų ir Kapsų gatvėmis arba naudotis Kalniečių gatve įvažiuojant iš Utenos gatvės.

„Vienpusio eismo įvedimas reiškia, jog į Savanorių prospektą vedančiose gatvėse padaugės automobilių stovėjimo vietų. Be to, eismas vyks sklandžiau ir išvengsime nuolat kylančių avarinių situacijų, kuomet automobiliams dėl siaurų gatvių sunku prasilenkti ir dėl to gatvės užsikemša“, – aiškino Kauno savivaldybės Transporto ir eismo organizavimo skyriaus vedėjas Paulius Keras.

Analogiška tvarka taikoma ir priešingoje Savanorių prospekto pusėje esančiame Aušros  ir P. Višinskio gatvių kvartale.

Rašyti komentarą
Komentarai (13)

Uh

Pagerintas

Savivaldybės specas

Kamščiai yra gerai, juos nuolatos didiname tam, kad nustotumėte važinėti savo mašinomis. Riedėkite dviračiais, važiuokite troliais (tai ypač pageidautina, nes mums reikia jūsų pinigų) arba sėdėkite namuose.

galvoju

as ir galvoju, kodel vakar savanoriuse sukti i utenos gatve kamstis buvo vos ne iki aukstaiciu gatves, taigi uzdare mazas gatveles ir visi kas nori turi sukt tik per 1 sankryza. O zymejimas savanoriuose tia geras, zenklas ivaziuot draudziama , o istisine linija su bruksniukais, mazdaug jei nori rizikuok
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS