Žiauriai sumuštas Pravieniškių kalinys vis dar komoje | Diena.lt

ŽIAURIAI SUMUŠTAS PRAVIENIŠKIŲ KALINYS VIS DAR KOMOJE

Beveik prieš mėnesį į Kauno klinikas paguldyto žiauriai sumušto kalinio iš Pravieniškių būklė negerėja – jis vis dar komoje.

Birželio 7-ąją įkalinimo įstaigoje tarp grupės nuteistųjų įvykus konfliktui buvo žiauriai sumušti du kaliniai – 24 metų K. V. ir 22 metų M. J. Jauni vyrai dėl sužalojimų atsidūrė reanimacijoje.

„Vienas iš kalinių, kuriam 24 metai, jau pasveiko ir buvo išleistas iš ligoninės – jis jau grįžo į įkalinimo įstaigą“, – portalui kaunodiena.lt patvirtino Kauno klinikų Ryšių su visuomene skyriaus vadovė Milda Dambrauskienė.

Klinikų atstovė apgailestavo, jog jaunesnis vyras vis dar labai sunkios būklės. Nuo atvežimo į ligoninę jo būklė nė kiek nepagerėjo.

„Jis vis dar guli Neurochirurgijos intensyvios terapijos skyriuje“, – sakė M. Dambrauskienė.

Kalinys patyrė labai sunkią galvos smegenų bei krūtinės ląstos traumas.

Po įvykio Kaišiadorių rajono apylinkės prokuratūra pradėjo ikiteisminį tyrimą. Kitą tyrimą – tarnybinį, dėl pareigūnų veiksmų, pradėjo pati Pravieniškių kolonija.

„Nei ikiteisminis, nei tarnybinis tyrimas dar nebaigtas. Ne taip paprasta kalėjime atlikti tyrimą“, – nedaugžodžiavo Pravieniškių kolonijos 2-osios valdybos laikinasis viršininkas Darius Kubilius.

Įkalinimo įstaigos viršininkas negalėjo atskleisti, ar jau nustatytas nors vienas įtariamasis šioje muštynių istorijoje.

Rašyti komentarą
Komentarai (2)

tvarkos niekada nebus

O kas nubaustas? Ar neturetu kaleimo vadovas atsistatydinti? Kodel nera kaltu? Klausimu galima butu pateikti dar maziausiai 100, bet atsakymu vis tiek nebus.

NA NA

matosi kas įkalinimo įstaigose verchais save laiko ir kokia ten teisinė priežiura ,nužmogėjimas garantuotas ,jei ne , tu tai tave ,,,,,sėkmės sulaukti geresnio likimo .

SUSIJUSIOS NAUJIENOS