Anglijoje nuteistas kaunietis bandė grįžti į Lietuvą, bet nesėkmingai | Diena.lt

ANGLIJOJE NUTEISTAS KAUNIETIS BANDĖ GRĮŽTI Į LIETUVĄ, BET NESĖKMINGAI

  • 1

Kalvarijos pasieniečiams įkliuvo kaunietis, kuris yra nuteistas už nusikaltimą. Vyras bandė grįžti į Lietuvą iš Anglijos keleivius vežusiu mikroautobusu.

Šeštadienį Valstybės sienos apsaugos tarnybos (VSAT) Varėnos pasienio rinktinės pareigūnai Kalvarijos savivaldybės Salaperaugio kaimo ribose, kelyje Suvalkai - Marijampolė, patikrinti sustabdė mikroautobusą „Mercedes Sprinter“ angliškais numeriais. Juo iš Anglijos į Lietuvą buvo vežami keleiviai.

Tikrindami jų dokumentus Kalvarijos pasieniečiai išsiaiškino, kad vienas jų, 32-ejų Kauno gyventojas, nuo kovo 6 d. yra ieškomas Kauno policijos. Vyras yra nuteistas už nusikaltimo padarymą.

Pasieniečiai keleivį sulaikė ir pristatė į Kalvarijos užkardą. Mikroautobusui „Mercedes Sprinter“ leista vykti toliau.

Kiek vėliau sulaikytasis buvo perduotas Kalvarijos policijos konvojui.

Iš viso šiemet pasieniečiai sulaikė 150 įvairių šalių piliečių, kurių už nusikaltimus ir pažeidimus ieškojo Lietuvos ir užsienio valstybių teisėsaugininkai. Dažniausiai tokie asmenys įkliuvo oro uostuose – 99 ieškomieji. Pagal pilietybes daugiausiai sulaikyta Lietuvos (117) piliečių. Taip pat įkliuvo 11 Ukrainos, 8 Tadžikistano, 6 Baltarusijos, 3 Rusijos ir dar 5-ių valstybių piliečiai.

Rašyti komentarą
Komentarai (1)

teta

Didziuokimes savo tautieciais "saunuoliai" tai grazi tu mano brangi Tevyne mes pirmaujam pagal banditu skaiciu grazu kaip niekad

SUSIJUSIOS NAUJIENOS