Ateities plente – „Porsche“ ir „Audi“ akistata: stoja eismas | Diena.lt

ATEITIES PLENTE – „PORSCHE“ IR „AUDI“ AKISTATA: STOJA EISMAS

  • 9

Ketvirtadienio popietę Kaune, Ateities plente, šalia „Agrotekos“, fiksuota dviejų automobilių avarija. 

Apie 14.20 val. socialiniuose tinkluose pasirodė informacija, kad šioje vietoje, prie pat pėsčiųjų perėjos, susidūrė du lengvieji automobiliai – „Porsche“ ir „Audi“. Anot įvykio liudininkų, dėl avarijos eismas – apsunkintas.

Nuotraukose matoma, kad abi transporto priemonės – gerokai apgadintos.

Portalui kauno.diena.lt Kauno apskrities policijos atstovė teigė, kad apie šį įvykį pranešimo negavo. Todėl galima manyti, kad per avariją niekas nenukentėjo, o vairuotojai užpildė eismo įvykio deklaraciją.

Gairės: avarija LT, avarija Kaune, Audi, Porsche, spūstys
Rašyti komentarą
Komentarai (9)

TAIGIS KAIPGIS

, avarijoje dalyvavo TRYS automobiliai ir policijai nepranešta? Net šiandien policija " nežino" ? :)))

ypac as atkreipiu demesi i kitus vairuotojus

kiek jie toli mato vairuodami automobili.90% ju ''nieko nemato'' ar geriausiu atveju spauzdami greicio pedala likus 5 metram iki sviesaforo tik tada pamato kad jis dega raudona sviesa i tik tada ima sitie gazastabdziai stabdyti.Atkreipkite demesi kai visiems uzsidegus zaliam sviesaforo signalui o uz kokiu 500 metru kito sviesaforo zalia spalva mirksi kad uz keliu sekundziu uzsidegs raudonas bet salia jusu automobiliu vairuotojiai to nesugeba pamatyti ir spaudzia gazo pedala iki dugno ,tai yra pirmas kvailumo pozymis vairuojant.

kaunietis

Zurnalistas per kvailas suprasti,kad siame ivykyje dalyvavo trys automobiliai- i kazka atsitrenke distancijos nesilaikes porsche,o po to i ji toks pat zioplas ir audi.Tad porshe galima laikyti incdento kaltininku,ir jis gavo ko nusipelne-ir i prieki,ir i uzpakali.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS