Aukštųjų Šančių miškelyje rastas dingusios antstolės kūnas | Diena.lt

AUKŠTŲJŲ ŠANČIŲ MIŠKELYJE RASTAS DINGUSIOS ANTSTOLĖS KŪNAS

  • 36

Tęsiant intensyviai vykdytą kaunietės antstolės Ramunės Mikliušienės paiešką, su kuria artimiesiems nepavyko susisiekti nuo gruodžio 10 d., šiandien popiet Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato pareigūnai rado moters kūną.

Kauno policija praneša, kad sausio 2 d. apie 14.15 val. Aukštuosiuose Šančiuose esančiame miškelyje Kauno kinologas, dirbdamas kartu su tarnybiniu šunimi, vokiečių aviganiu Barbar-Z-Danaro, aptiko moters kūną.

Keturkojis pareigūnas kūną rado tarp medžių, viduryje skardžio. Šalia moters rasti ir jos asmeniniai daiktai. Pirminiais duomenimis, kūnas be išorinių smurto žymių.

R. Mikliušienė turėjo antstolio kontorą Jonavoje ir skyrių Kėdainiuose.

Kauno apskrities vyriausiojo policijos pareigūnai atlieka ikiteisminį tyrimą mirties priežasčiai nustatyti.

Gairės: antstolė, rasta negyva antstolė, Ramunė Mikliušienė, rastas lavonas, pagalbos tel
Rašyti komentarą
Komentarai (36)

Senis

Blogiausia, tai, kad tiesos, nesužinosime. Ps. :scenarijus primena D. Kedį. Užuojauta...

Gintare

Sitas atvejis yra nelaime.bet kas liecia anstolius tai turi buti pazaboti sitie gyvuliai. Sau turtus kraunasi is zmoniu kuriu negina joks ystatymas nuo situ plesrunu. Zmogus skoloj 7000 ,tai tiek dar priaugina....

Anonimas

as esu labia sskaudziai nukentejus nuo mikliusienes nejauciu jokio gailescio tai buvo monstras moters pavidale ne as viena tokia niekad nepamirsiu kai jinai pati dalyvavo metant viena seima is buto buvo vakaras ziema jauniausim vaikui buvo 4 men jisai sirgo bet poniai buvo tas pats jinai buvo su prabangiais kailiniais baldus jos pakalikai nese prie konteinerio buvo baisu neseniai vienam miesteli taip prasikose kad is laiptines ejo I gatve po 4 seimas tame tarpe ir as visi bandem kalbeti ir kas idomiausia visi butai buvo parduoti tam pactm zmogui apie kainas jau nekalbu vot jum ir irodimai ka jinai isdirbinejo gaila tik tevu jeigu jie buvo baisu tureti toki vaika dabar pradejau tiket kad yra kazkas virsuje kuris viska sustato I savo vietas
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS