Kelyje „Via Baltica“ žuvo žmogus | Diena.lt

KELYJE „VIA BALTICA“ ŽUVO ŽMOGUS

  • 6

Kelyje „Via Baltica“ ties Gyviškių kaimu atnaujintas eismas. Eismas nuo ankstyvo ryto buvo uždarytas dėl avarijos.

Kaip praneša kelininkai, avarijos, kurios metu žuvo vyras, padariniai pašalinti ir eismas atnaujintas apie 9 valandą.

Dėl ankstų šeštadienio rytą įvykusios avarijos eismas buvo uždarytas  abiem kryptimis ir nukreipiamas senuoju keliu. Eismas buvo draudžiamas magistralinio kelio Kaunas–Marijampolė–Suvalkai 40 kilometre, o automobiliai nukreipiami apylanka krašto keliu Mauručiai–Vinčai–Puskelniai ir vietinės reikšmės keliais.

4.31 val. Bendrajame pagalbos centre skubios pagalbos telefono numeriu 112 buvo gautas pranešimas, kad ties Gyviškių kaimu įvyko avarija, prispausti du žmonės.

Policijos departamentas pranešė, kad avarijos metu susidūrė sunkvežimis ir lengvasis automobilis. Avarijos metu žuvo lengvuoju automobiliu važiavęs asmuo. Kitas nukentėjusysis išvežtas į ligoninę.

Pirminiais duomenimis, į priešpriešinę eismo juostą išvažiavo automobilis „Kia Picanto“ ir susidūrė su sunkvežimiu „Scania“. Sunkvežimį vairavo Lenkijos pilietis.

Žuvo lengvojo automobilio „Kia Picanto“ 41-erių metų keleivis, komos ištiktas 18-metis vairuotojas paguldytas į Kauno klinikas.

Rašyti komentarą
Komentarai (6)

KL

Labai skaudi nelaime, tragedija seimai. Stiprybes Jums.

L

Del visko kaltas kelias .jis nepritaikytas tokiam srautui...jis turetu kaip minimum but keturiu eismo juostu o kol kas tik atkarpom po toks tik yra.kur ju galvos buvo kai ji projektavo...

Anonimas

Uzuojauta artimiesiems
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS