Baltarusis kontrabandines cigaretes slėpė duonos kepaluose ir kavos dėžutėse | Diena.lt

BALTARUSIS KONTRABANDINES CIGARETES SLĖPĖ DUONOS KEPALUOSE IR KAVOS DĖŽUTĖSE

  • 0

Raigardo kelio posto muitinės pareigūnai sulaikė cigarečių kontrabandą: patikrinę iš Baltarusijos atvykusio šios šalies piliečio asmeninius daiktus, duonos kepaluose ir kavos dėžutėse rado kontrabandinių cigarečių.

Kaip pranešė Kauno teritorinė muitinė, iš Baltarusijos per Raigardo kelio postą į Lietuvą lengvuoju automobiliu „Volkswagen Multivan“ atvykęs Baltarusijos pilietis deklaravo, kad draudžiamų, ribojamų ar apmokestinamų prekių bei daiktų neveža.

Tačiau muitinio tikrinimo metu maisto produktuose – duonos kepaluose bei kavos dėžutėse – pareigūnai aptiko kontrabandines cigaretes.

Muitininkai sako, kad kontrabandinių cigarečių slėpimo būdai jų nestebina – dar praeitais metais cigaretės buvo rastos konservuotuose barščiuose ir dviračio padangose. Šį kartą duonoje ir kavoje buvo paslėpta 60 pakelių cigarečių „NZ“ ir „Minsk Superslims“ su baltarusiškomis banderolėmis.

Muitinės pareigūnai sulaikė cigaretes, o pažeidėjui surašė administracinio nusižengimo protokolą. Už šią kontrabandą gresia piniginė bauda ir nelegaliai gabentų tabako konfiskavimas.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS