Ekspertai: šeimą išžudęs E. Anupraitis negali atsakyti už savo veiksmus | Diena.lt

EKSPERTAI: ŠEIMĄ IŠŽUDĘS E. ANUPRAITIS NEGALI ATSAKYTI UŽ SAVO VEIKSMUS

  • 10

Keturių savo šeimos narių nužudymu įtariamas kaunietis Egidijus Anupraitis nebus teisiamas – ekspertai nustatė, kad jis sunkiai serga ir negali atsakyti už savo veiksmus. Suimtasis pervežtas į psichiatrijos ligoninę, pranešė naujienų portalas lrytas.lt.

26 metų E.Anupraitis tirtas Valstybinės teismo psichiatrijos tarnybos Utenos teismo ekspertiniame skyriuje. Po ekspertų išvadų prokuratūra pateikė prašymą perkelti suimtąjį į Rokiškio psichiatrijos ligoninę, ir jis buvo patenkintas. Tačiau žudynių tyrimas bus tęsiamas siekiant pašalinti bet kokias abejones dėl to, kas tai padarė.

E.Anupraitis įtariamas šių metų kovą Kauno rajone nužudęs savo motiną, tėvą, senelę ir dėdę. Jų kūnai su šautinėmis žaizdomis rasti name. Įtariamojo senelis aptiktas sužeistas su šautine žaizda kojoje. Teisėsaugos duomenimis, į aukas paleista ne mažiau kaip 21 šūvis.

Įtariamasis sulaikytas Marijampolės autobusų stotyje. Manoma, kad jis galėjo mėginti išvykti į užsienį. Su savimi vyras turėjo savigynai jam išduotą šaunamąjį ginklą.

Rašyti komentarą
Komentarai (10)

ACAB

sventieji angelai isdave tokiam leidima ginklui taip pat negali atsakyti uz savo veiksmus

Anatolijus

Jai sugebejo sprukti i uzsieni tai jau tikrai nera durnas sugeba mastyti tokiems reiktu mirties bausmes

rimas

nesuprantu tas pats kas duoda leidimui ginklui tas ir duoda atleidima nuo bausmes
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS