Galbūt ir jūs nukentėjote nuo šio vyro? | Diena.lt

GALBŪT IR JŪS NUKENTĖJOTE NUO ŠIO VYRO?

  • 3

Kauno policija atlieka ikiteisminį tyrimą dėl sukčiavimo. Gegužės 29 d. pareigūnai nustatė ir sulaikė vyrą, įtariamą apgaulės būdu iš asmenų išviliodavusį pinigus.

Sulaikymo metu pas vyrą rasti mobilaus ryšio telefonai, papildymo kortelės. Nustatyta, jog vyras skambindavo nukentėjusiems asmenims, prisistatydavo esantis neva prokuroras, policijos pareigūnas ar kitas valstybės darbuotojas, kuris nurodydavo, jog pas asmenis yra galimai padirbti pinigai, kuriuos reikia patikrinti. Atvykęs asmuo apsimesdavo teisėsaugos pareigūnu, paimdavo pinigus neva patikrinimui ir jų negrąžindavo.

Už šią nusikalstamą veiką numatyta atsakomybė – viešieji darbai arba bauda, arba laisvės apribojimas, arba areštas, arba laisvės atėmimas iki trejų metų.

Asmenis, nukentėjusius nuo šio vyro, ar galinčius suteikti reikšmingos informacijos apie pateiktą asmenį, policija prašo kreiptis į Kauno apskr. VPK telefonu (8 37) 303 920, (8 37) 303 450, bendruoju pagalbos telefonu 112 arba rašyti elektroniniu paštu roberta.augunaite@policija.lt.

GALERIJA

  • Galbūt ir jūs nukentėjote nuo šio vyro?
Policijos nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (3)

Pil.

Labai gerai,dekite nuotraukas, tegul žino žmonės, kaip atrodo sukčiai. Manau reikia spausdinti nuotraukas ir nešiotis, kad atpažintum visus .tokius.

Irena

Atiduokit zmonems, kurie nukentejo nuo sito zmogedros, jie padarys savo teisma ; ir tik viesieji darbai, kaip smagu aferistams

pakart

padla aferiuga....

SUSIJUSIOS NAUJIENOS